| Boocky a întrebat:

Hey am si eu nevoie de pareri Vrem sa ne mutam impreuna am 19(intru la medicina anul asta) el 24(face masterat; are si servici) suntem impreuna de 4 luni si... vom sta ambii in chirie cand intru la facultate si ne-am gandit sa ne mutam impreuna. ar fi prea devreme la 4 luni? ne iubim enorm si parca am fi de ff mult timp impreuna. nu stim nici reactia parintilor, dar nu as vrea sa facem fum fara foc? ce parere aveti la 4 luni sub acelasi acoperis?

Răspuns Câştigător
| NicollHellen a răspuns:

Eu zic sa te mai gandesti. aceasta decizie a ta va aduce multe repercusiuni... in plus daca te muti de pe acum cu el, asta poate insemna urmatoarea chestie :"vei fi un fel de sotie fara acte! o vezi pe mama ta ce face zi de zi?! pune ca tu mai ai si scoala". aceasta e parerea mea. mai asteptati sa va cunoasteti sau sa mai treaca timpul.totul se rezolva in timp. si nu trebuie sa cedezi unui barbat atat de usor. testeaza`l si numai asa poti vedea daca merita sa iti pui "lumea pe cap".

8 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Pai de unde si ca intri la medicina? Daca esti sigura ca intri, daca esti sigura ca termini facultatea, nu e prea devreme.Ai grija totusi, ca daca prietenul tau are serviciu, poate sa-ti reproseze. chestiuni materiale.sau alte meschinarii.ca el oricum e trecut prin viata.

| NickiMinaj a răspuns:

Proasta idee. nu-l cunosti si chiar daca l-ai cunoaste, nu inteleg de ce ai vrea sa renunti la libertatea ta de la 19 ani...

| darrio2007 a răspuns:

Cam devreme.Trebuie sa va mai cunoasteti.La inceput dragostea e totul.Dar viata iti rezerva si alte surprize.

| MihaelaDart a răspuns:

Este devreme, dar numai asa va veti cunoaste defectele si calitatile si treaba ca el are serviciu sa nu fie o problema pentru el, va trebui sa-ti cauti si dupa un part-time pentru a impartii cheltuielile casei. Va fi greu doar dintr-un salariu, oricat te-ar ajuta parintii.

| RoxXxiIi a răspuns:

Eu una zic ca este prea devreme big grin
Si cred ca si parinti tai ar zice la fel sad
Sa va cunoasteti mai bine adica sa stati asa cel putin inca 6 luni si dupa sa va mutati, parerea mea big grin

| Boocky explică:

Ah.merci pentru parerile voastre.m-am gandit si eu mai la rece si mi-am dat seama ca nu sunt pregatita pentru a sta impreuna.
da, sunt sigura ca intru la medicina si cred ca si o terminbig grin...tokmai de asta nu cred ca e o idee buna sa ne mutam impreuna. eu trebuie sa invat va fi greu in primul an.
merci mult pentru timpul acordat problemei mele

| madalinacr a răspuns:

Hm...totusi.nu stiu ce sa iti zic.dar daca as f in locul tau. daca ai incrdere in el si asa poti sa te muti cu el! poate fii un pas important pentru relatia voastra ba chiar sa te si mariti cu el, nu stii ce iti rezerva viitoru!happy

| Robert91 a răspuns:

Nu stiu.eu zic cai cam devreme...