| DanDenisă a întrebat:

Hey! Am si eu o curiozitate : credeti ca se poate ca o persoana moarta, sa vada lucrurile pe care le facem pe pamant, astfel incat acesta ne raspunde intrand in visele noastre? ( Stiu ca se pare ciudat, dar este doar o curiozitate, si vreau ca intrebarea sa fie tratata ca atare!)

Răspuns Câştigător
| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Salut. Biblia, considerată de mulţi a fi Cuvântul lui Dumnezeu, vorbeşte despre starea morţilor. Ea spune că morţii se află într-o stare de inconştienţă completă, asemenea unui somn adânc. (Eclesiastul 9:5 - Cei vii sunt conştienţi că vor muri, dar ce morţi nu sunt conştienţi de nimic)

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Legătura cu cei dragi nu încetează niciodată, chiar dacă ei nu mai sunt printre noi.
Te poate ajuta, www.elystar.ro
Pa, pa.

| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună!
Există teorii cu privire la viaţa de după moarte dar sunt şi lucruri scrise în Biblie. Depinde de cât de puternică este credinţa fiecăruia dintre noi. Nimeni nu a murit şi apoi s-a întors pe Pământ să povestească...
Uită-te la documentare cu privire la acest lucru.
Pa-pa.

| h3r a răspuns:

Este real și nu este.
Când te gândești mereu la persoana respectivă, îți este dor sau ai vrea să-i vorbești atunci se întâmplă să o visezi, fie că e un vis cu o întâmplare de când era în viață, fie că doar o vezi într-un loc, fără să-ți vorbească.
Crede-mă, pe moment îți dai seama că are grijă de tine.

| bogdan133 a răspuns:

Nu cred, viata o facem asa cum vrem, mereu exista o relatie cauza-efect, orice lucru va avea un alt efect, orice lucru pe care il faci va avea un efect. Nimic nu este la intamplare dar viata ti-o faci asa cum vrei tu.

| justU a răspuns:

Mortii cu mortii, vii cu vii!

| DanDenisă explică (pentru justU):

Aici ai dreptate, dar era doar o curiozitate, nimic altceva!

| Anonim678903 a răspuns:

Spiritul acelei persoane ne poate urmari pe pamant si daca vrea sa ne transmita ceva o face prin vis