| IuliaMihaela20 a întrebat:

Hey! Am si eu o intrebare, deci va rog cititi.Mie mi-a placut de un baiat, cu care acum ma inteleg foarte bine si suntem cei mai buni prieteni si avem incredere unul in celalalt.Problema e ca nu stiu dar uneori simt ca-mi place de el, dar uneori simt ca nu as putea decat sa-l vad ca cel mai bun prieten si nu ca altceva.Si habar nu am cum sa-mi dau seama ca inca il plac.Va rog sa ma ajutati! Dau funda la cel mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| summergirl25 a răspuns:

Uite,fa-ti o lista cu ce iti place la el ca un iubit si ce iti place la el doar ca un prieten.Decide ce lista este ma buna!

4 răspunsuri:
| SerafimHD a răspuns:

Parerea mea sincera este ca pentru tine ar fi bine sa te deschizi, sa ii prezinti problema si unei prietene, sau prieten care cunoaste situatia si te-ar putea sfatui mai bine. In situatia de fata esti cam prinsa la mijloc si orice ai face tu tot nu este o decizie inteleapta. Incearca sa vorbesti cu prietenul tau despre asta si sa stabiliti ceva de comun acord. Alta solutie eu nu vad, si repet este doar o parere si poti tine cont de ea daca vrei.

| Ani000 a răspuns:

Da iti place de el, numai ca iti e frica sa nu fi dezamagita si astfel esti nehotarată...inima iti zice da si mintea nu...Parerea mea e sa te grabesti pana nu e prea tarziuwinking

| onasis1961 a răspuns:

Păi,eu zic să-ţi clarifici prima dată sentimentele şi după aceia să acţionezi.E păcat să pierzi un prieten adevărat, care-n ziua de azi se găseşte foarte rar! Să fi iubită!

| anss23 a răspuns:

Analizeaza putin trecutul:cum ati devenit cei mai buni prieteni? Tu ai incercat sa te apropii de el sau pur si simplu asa s-a nimerit? Daca tu esti cea care a facut primul pas probabil ca-l placi, deoarece vrei sa ramai langa el.Nu cumva ti-e teama de faptul ca s-ar putea sa-l placi, deoarece te gandesti ca isi va da seama si vei fi respinsa? Iar daca ti-e teama de o respingere din partea lui inseamna ca chiar il placi, deci ti-ai raspuns singura la intrebare.happy