anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey! Am si eu o intrebare pentru baieti! Cum faceti cand va place o fata? Adica ce fel de semne dati? Cum va comportati cu ea? Si cand o fata va place, ce face ca sa va atraga atentia? Eu sunt in clasa a7-a si imi place de un baiat din clasa a 8-a iar clasa lui e chiar langa clasa mea (vreau sa subliniez faptul ca o prietena buna de-a mea este in clasa cu el). Incepand cu zilele astea suntem in trupa de dans a scolii, cu inca cativa colegi de ai mei si de ai lui. Stiind ca vom aveam repetitiile impreuna si probabil vom incepe sa vorbim unul cu altul, cum sa ii atrag atentia, si sa il fac sa isi deea seama ca il plac, si poate chiar sa il fac sa ma placa si el pe mine chiar daca eu sunt un pic mai plinuta.], dar serios acum, doar un pic
! Voi da fundita si multumesc anticipat!winking

26 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca simt ca imi place de o fata plec sa nu o mai vad iar daca ea ma place ii zic ca am prietena asa scap mai usor, eu m-am obisnuit singur mai ales e greu sa dai de jumatatea vietii, trec peste asta pentru ca nu mai cred in asa ceva. Tu daca vrei sa fii cu acel baiat fii tu insuti, vorbeste cu el si daca e ceva intre voi bine daca nu o sa ai parte de momentul special cand nu te astepti.

| yiby a răspuns (pentru mgtow):

Buna! Eu cred ca obisnuinta nu inseamna si fericire, cu toate ca este intr-adevar dificil sa-ti gasesti jumatatea sau, sa cauti un anumit gen de persoana.Totusi, nu trebuie sa te complaci in starea aceasta, pentru ca ai multe de pierdut si aproape nimic de castigat. Poti sa pierzi o fata care este cu adevarat interesata de tine si pe care o respingi, cu toate ca, nu stii cu cine stai de vorba si ce se ascunde in spatele aparentelor. Prin atitudinea pe care o adopti nu oferi posibilitatea nimanui sa intre in sufletul tau si e pacat...
Invata sa oferi si sa crezi in iubire, pentru ca uneori trebuie sa treci prin diverse experiente pentru a pretui din plin iubirea.

| mgtow a răspuns (pentru yiby):

Multumesc de sfat dar prefer sa fiu singur si trist decat sa am pe una care a avut cine stie ce trecut si cand eu sunt plecat de acasa zile intregi (meseria ca sofer profesionist nu te lasa sa mergi mult acasa) ea poate sa isi faca de cap, stiu ca putine sunt cuminti si isi respecta jumatatea dar conteaza si trecutul ei cum a fost: sa zicem ca a cautat jumatatea ei sau a crezut ca a gasit-o apoi afla ca acea persoana era un nesimtit si a inselat-o,. Se intelege ca a fost primul esec apoi vine al 2ª si se despart din alta cauza, o inteleg si pe asta dar cand da de 3ª, 4ª, 5ª si eu sunt omul ideal pai ce crezi ca o accept la cat de mult s-a dus in pat cu 5 tipi si eu am fost om de valoare, nu se poate asa ceva. In ziua de azi cine crede ca da de o relatie se inseala amarnic pentru ca ajunge la un punct cand da de monotonie, apare cearta, infidelitatea, etc. Daca mai e om cinstit pe lumea asta Dumnezeu stie dar suferinta pe care o indur zi de zi nimeni nu o poate indeparta.

Cu pacere, cred ca ai dreptate, insa nu pot sa cred ca poti trai singur, trebuie sa recunosc ca si eu am o problema cu baietii in sensul ca vreau mereu pe cineva mai bun. Cu toate acestea, am multe regrete si ma apuca de multe ori romantismul ascultand o singura melodie sau vazand pe strada doi indragostiti. Eu tot m-ai propus sa fiu mai puternica, insa mi se intampla sa fac compromisuri pentru unele persoane care nici nu merita.Dar, sincer eu nu pot traii singura, sunt in cautarea iubirii, si indiferent ce se va intampla stiu ca voi gasi persoana potrivita in cele din urma. Asa trebuie sa gandesti si tu.

E dura viata in singuratate dar alta varianta nu am decat sa suport zilele grele, atunci cand voi pleca in cursa voi fi concentrat la drum si mai bag cate o romaneasca si asa vor trece anii mei macar ma mandresc ca realizez ceva in viata pe plan profesional. Nu mai e mult si anul viitor incepe numaratoarea inversa, Dumnezeu ma va ajuta si sunt sigur ca voi ajunge acolo unde imi doresc.

Se pare ca nu am reusit deloc sa iti modifica perspectiva asupra nivelului afectiv, cu siguranta tu stii ce este cel mai bine pentru tine. Iti doresc succes in tot ceea ce-ti propui si sa ai putere sa treci peste toate piedicile, pentru ca intr-o zi vei fi cu adevarat fericit.

Multumesc, eu la fel iti doresc tie si iti zic inca odata ca nimeni nu e capabil/a sa imi schimba mentalitatea. Nu mai e mult si va ajunge acea zi in care voi fi fericit (pe plan profesional ma refer).

Multumesc, eu sunt sigura ca cineva te va determina intr-o zi sa iti schimbi modul de a gandi. Observ ca esti destul de hotarat in ceea ce vrei sa faci si te felicit, insa cred ca meriti sa fi fericit. SI dupa ce vei avea o conditie materiala favorabila vei reusi sa fii implinit si pe latura sentimentala.

Esti la fel ca maicamea, eu nu mai zic nimic dar vei vedea peste vreo 20 de ani ca tot singur voi fi. Gandeste-te ca daca gandesti ceva se implineste si eu daca nu vreau sa fiu cu nimeni asta e decizia mea.

Nu inteleg de ce la un moment dat nu vrei sa fi cu cineva, in fine e decizia ta.

Motivul l-am spus mai sus, vad ca nu ti-ai dat seama.

Eu ma refeream la monentul in care ai starea materiala pe care ti-o doresti si poti sa devi impinit ajungand peste ani si parinte.

Sa zicem ca a cautat jumatatea ei sau a crezut ca a gasit-o apoi afla ca acea persoana era un nesimtit si a inselat-o,. Se intelege ca a fost primul esec apoi vine al 2ª si se despart din alta cauza, o inteleg si pe asta dar cand da de 3ª, 4ª, 5ª si eu sunt omul ideal pai ce crezi ca o accept la cat de mult s-a dus in pat cu 5 tipi si eu am fost om de valoare, nu se poate asa ceva. In ziua de azi cine crede ca da de o relatie se inseala amarnic pentru ca ajunge la un punct cand da de monotonie, apare cearta, infidelitatea, etc. Astea sunt motivele care nu le pot accepta si de aici nimeni nu poate sa aiba un viitor cu mine.

Exista si exceptii, dupa cum spunea profesoara mea de franceza "Esti ceea ce gandesti".

Exceptiile pentru cine vor dar eu nu am de gand sa ma las ca un caine in lesa.

Sincer as vrea sa stiu cum reusesti sa fi atat de hotarat?

Mai bine vorbim pe messenger, da-mi id tau dupa ce ma adaugi la prieteni.

| Melyssuka a răspuns:

Ee eu sunt fata.dar reactioneaza si tu asa si eu am avut o problema gen cam ca a ta happy si m-am dat pe langa el si am vorbit cu el si n-eam mai jucat mata ascunsa in timpul liber (dupa ore seara) iar el m-a intrebat daca vreau as fiu cu el.happySucces!

| NoChanceForUs a răspuns:

Te duci la ea frumos și îi spui că are țâțe mișto.
La ce IQ are omu' în ziua de azi, cred că e nevoie să zică doar „țâțe".Sau nici atât, e nevoie doar să o pipie puțin.

| radudavid63 a răspuns (pentru NoChanceForUs):

Esti prost? E fata si ii place de un baiat!

| NoChanceForUs a răspuns (pentru radudavid63):

„Hey! Am si eu o intrebare pentru baieti! Cum faceti cand va place o fata? Adica ce fel de semne dati? Cum va comportati cu ea?"
You should drink your own piss to get smarter.

| eusicumine98 a răspuns (pentru NoChanceForUs):

De fapt sunt fata si imi place de un baiat! Am intrebat asta ca sa imi pot da seama daca ma place un baiat. Daca ai fi citit pana la sfarsit probabil ti-ai fi dat seama

| NoChanceForUs a răspuns (pentru eusicumine98):

Și ai cât, 11 ani?

Nu, nu am 11 ani. Am doar 14 dar asta nu inseamna ca nu stiu ce e dragostea. Stiu ca nu imi voi gasi jumatatea la varsta asta si nici nu as vrea asa ceva. Sunt costienta de ce fac iar eu una nu sunt ca altele care se combina cu ori si cine. Pana acum am placut cu adevarat doar 2 baieti! Si nu cred ca esti in postura potrivita sa comentezi pentru ca nici macar nu ma cunosti.

| NoChanceForUs a răspuns (pentru eusicumine98):

E bine că nu ai așteptări prea mari.

Auzi, mai bine tineti comentariile pentru tine. Cati ani ai de nu mai ai ce face si dai comentarii nepotrivite pe TPU?