Ei, se da si ea mare, intelege-o si tu... Ce ar fi sa o ignori? Crezi ca poti? O sa-i treaca de fumurile astea cand s-o mai destepta sau cand o ramane singura. Parerea mea e ca ar trebui sa nu o mai bagi atata in seama, distanteaza-te de ea si cauta-ti alte preocupari sau alt anturaj pana cand isi revine... e doar o perioada si sigur va trece peste ea.
Probabil are probleme cu iubitul ei, se mai cearta, nu se inteleg tot timpul, si ii piere cheful. Incearca sa nu ii mai dai atata importanta pentru un timp, las-o in pace, iesi si tu cu prietenii tai, arata-i si tu indiferenta, sa vezi atunci o sa inteleaga ce simti tu acum ca nu te baga in seama.Sau daca nu merge, incearca sa vorbesti cu ea, explica-i ca e totusi sora ta, n-are cum sa se comporte asa cu tine, cu ce i-ai gresit? Fa tu primul pas, fa-i micul dejun, mici atentii, ajut-o cand are nevoie fara sa astepti nimic in schimb. spune-i cat de mult ti la ea. doar n-are inima de piatra
Draga mea eu zic ca nici tu sa nu o mai bagi in seama deloc... sau spune-le parintilor tai sa vezi ce parere au si ei poate ei nu stiu care eee treaba cu sora ta, spune-le ca din cauza acelui baiat ea numai vb cu tine, te jigneste mereu etc. sau daca nu numai baga-o si tu inseama deloc puna te va baga ea pe tine nu ii mai da atentie la mine functioneaza mereu cu sora mea care e mai rebela si nesimtita eu nu o mai bag in seama si daca vede ca numai vb cu ea, atunci vn ea la mine
Cel mai bine ar fi sa le spui parintilor tai ca te ignora si iti comenteaza.Ei vor stii ce sa faca.
Bafta!