anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey, am si eu o problema de tipul "cea mai buna prietena". Va rog raspundeti. Deci nu credeam ca prietena mea cea mai buna o sa ajunga in stadiul de nesimtire si de nepasare si zicea ca n-o sa se schimbe, ba char a inceput si sa vorbeasca urat urat cand e nervoasa. Noi in a 9-a am picat in clase diferite, ea in clasa 9-A,"presupusa" clasa cea mai buna, iar eu 9B(desi profesorii considera ca noi suntem mai buni). Oricum a inceput sa capete niste fite cumplite, de parca ar fi superioara, cand de fapt nu este, ca vai ea a nimerit la 9A cea mai buna clasa, desi loculmeu era acolo aveam media mai mare ca a ei, da a intrat 70% din alte motive... Oricum eram cele mai bune prietene, mergem si la scoala impreuna. Numai ca saptamana asta de fiecare data ma suna cu un minut nainte ca daca vin cu ea si cu tatal ei cu masina si i-am tot spus ca daca nu ma anunta frate si pe mine un pic mai devreme, ca nu era ora obisnuita d eplecare, nueram gata si ca de ce doamne ma anunta daca suna cu 1 minut inainte. De vreo 4 ori mi-a facut faza asta. Vineri am sunat eu s avad daca merge cu masina iar, si a raspuns mama ei ca a plecat deja. Asta chiar m-a deranjat.In pauze numai eu veneam la ea in clasa, ea nu vine niciodata, sau rar, face pe mironosita, daca are nervi si-i varsa pe mine, de parca e vina mea ca are mult de scris sau nu stiu ce. SI am tot asteptat sa vad daca da vreun semn, daca realizeaza ca ba probabil sunt suparata sa-si ceara scuze(ca oricum mai mereu eu imic er ea nu suna) si inca nimic, o doare fix in cot mai pe romaneste. Aproape am ajuns in stadiul in care sa o urasc pe cea mai buna prietena.AM mai avut una asemanatoare, care s-a transformat cumplit si cu care vorbesc mai rar acum. M-am saturat de oameni falsi, cu doa fete, minicnosi si plini de mofturi. Ce sa fac? Mai astept sa vad daca da vreun semn? Va rog raspundeti. FUndita! Fara injuraturi ca n-am chef.Mersi.FUndita!

9 răspunsuri:
| Tania a răspuns:

Pai fata asta nu categoric nu iti este si nici nu iti va fi prietena buna.
Nu o sa mai ramaneti mult timp prietene.
Nu are rost sa incerci sa mai salvezi prietenia dintre voi daca nici ea nu incerca.Din cate spui tu nici nu ii pasa, ea este o increzuta vrea sa arate ca este mai buna ca tine.

| asdfghjklqwertyuiopzxcvbnm a răspuns:

Heeei >; d

| PinkPanter a răspuns:

Spune-i care-i faza! reproseaza-i ce te deranjeaza, si daca nu se potoleste plateste cu aceeasi moneda! compoartate ca si ea!

| Expertul a răspuns:

Fiecare adolescent are o perioada in care este in atentia tuturor si se "da mare",daca se comporta asa cu tine inseamna ca nu ti-a fost prietena cu adevarat si nici nu o sa-ti fie! In cazul tau nici nu as mai vorbi cu ea,nici macar sa o salut,i-as spune tot ce am pe suflet si nu as mai vorbi cu ea niciodata,adica ea face ce vrea cu tine? E clar ca nu o intereseaza de tine,pleaca inainte la scoala, nu vine in nici-o pauza la tine doar tu la ea, clar ca ea face ce vrea din tine si tu o asculti.Ca sa nu mai suferi, iti spun sigur sa nu o mai bagi in seama si daca nici ea nu te mai baga in seama clar ca nu este o prietena buna si nici nu a fost!

| Faye a răspuns:

Stiu ca adevarul doare dar iti poti lua adio de la prietena ta. Anturajul in care a intrat a schimbat-o. Se simte superioara fata de tine pentru ca asa se simt toti din clasa ei(am trecut si eu prin asta). din pacate prietena ta cea mai buna nu prea mai e. poti totusi sa ii vorbesti clar, sa ii spui ce te deranjeaza si asa poate, poate se trezeste la realitate si isi aminteste cum era inainte sa ajunga la liceu. Din pacate liceul ii schimba pe toti sad. nu in bine sad.

| ForeverAloneGuy a răspuns:

Daca prietenele tale se tot transforma, ai grija sa nu te muste vreuna. Cat despre comportamentul lor in general, ele nu fac decat sa devina pitipoance. Probabil ca si tu vei deveni una dintre ele, deci ramai prietena cu ele, ca altele n-o sa mai ai! Succes. Da funda!

| emanueld a răspuns:

Păi hai să-ți spun o șmecherie! Încearcă să nu mai ți la cineva așa mult,mai ales în ziua de azi cand toată lumea îi "falsă" cum ziceai tu. Încearcă să "fi prieten cu toată lumea, și cu niciunul" Dacă mă înțelegi. Eu pe principiu ăsta îs și o duc bine, chiar foarte! Sper ca răspunsu meu să te fi ajutat! Succes happy

| BitZunKaEfrumoasă a răspuns:

Sfatul meu este să vorbești cu ea (cu calm) despre această problemă. Dacă vezi că nu vrea să vorbească cu tine sau discuția nu dă roade sau nu este cum te așteptai, mai bine las-o în pace.Acum depinde și de câți ani ați fost prietene... poate ți-e foarte greu să renunți la ea...dar dacă spui că s-a transformat într-o nesimțită, las-o în pace! Mai sunt și alte fete cu bun simț! sper că ți-am fost de folos!

| madalinstefan a răspuns:

E mai bine sa ii spui adevarul, zii ce te deranjeaza doar sunteti prieteni.bafta