Ii e frica s'ar putea sa va intelegi atat de bine incat tu sa ramai singura fata din viata lui.baietii au o problema cu numarul
Ar trebui sa ii dai liber pentru ca daca trece timpul o sa te afunzi mai tare in relatia asta iar cand ti-o fi lumea mai draga pe el il apuca experimentatul.Vezi cum se va comporta dupa ce va despartiti...lasa-l un timp sa se maturizeze.bafta!
Cristinutza.baiatului astuia ii e frica si mai cred ca cineva (cine oare daca nu mami) i'a bagat tot felul de prostii in cap daca e sa va despartiti...o sa va despartiti, daca nu...nu. Nimeni nu poate aprecia puterea dragostei.nici macar el insusi.
sugestie off-topic... ortografia
Ii e frica de ce?
Ii e frica s'ar putea sa va intelegi atat de bine incat tu sa ramai singura fata din viata lui.baietii au o problema cu numarul
Scuza-ma ca-ti zic, dar...e un mare bou! Cum sa zica asa ceva? Ori e prea prost, ori e prea plin de el.Si tu la replica asta "inteligenta" pe care ti-o spune el ar trebui sa-i spui:"bine ma fraiere! Pai eu iti spun aici ca te iubesc si tu imi spui ca oricum ne vom desparti ca vrei tu sa experimentezi?! Hai la gara cu tine!". Pune piciorul in prag, fa tu primul pas.De ce daca stii ca are de gand sa-ti dea papucii, nu i-o iei tu inainte? De ce sa suferi tu mai tare? N-are rost...deci daca esti fata desteapta, nu-l lasa sa te calce in picioare asa! Good luck!