| SomeoneGreea a întrebat:

Hey. am si eu o problema. vineri trebuie sa merg la un concert, la 10pm, intr-un bar, cu multi prieteni. initial, mama a zis ca ma lasa singura, dar acum, spune ca vrea si ea sa vina / altfel nu ma lasa. am incercat sa ii explic ca o sa fiu ok, sa nu se ingrijoreze. da' nimic. [nu vreau sa vina ptc urmeaza sa bem/fumam. si ma rog. nu vreau sa afle rolling eyes] Va rooog, help me! dau funda. happy [14 ani, fata]

Răspuns Câştigător
| Ancuta7878 a răspuns:

Esti destul de micuta, dar nici untr-un caz sa vina mama ta cu tine x_x. te va face de rusine, nu vei putea face nimic sad spune-i ca vei avea grija, implor-o, daca e nevoie apuca-te la plans, fa ceva sa nu vina cu tine. explica-i ca nu mai esti copilul de acum 5-6 ani straight face spune-i ca veti vi multi si ve-ti avea grija de voi.

| SomeoneGreea explică (pentru Ancuta7878):

Asta e si problema. nu mai stiu ce straight face

6 răspunsuri:
| alexutza1183 a răspuns:

Mai fata...tu ai 14 ani si bei si fumezi? eu la varsta ta ma jucam cu papusile nu ieseam la 10 seara din casa, doamne mai bine ti-ai vedea de scoala si de copilarie.Are mama ta dreptate, in locul ei nu te-as lasa nici pana la magazin la ora aia, dar prin baruri...

| DonAnonymius a răspuns:

Păi explică-i şi tu că eşti mare, ce naiba.Nu mai trebuie să te ţină mama de mână când treci strada.Zi-i că şi ea a avut copilărie şi nu i-ar fi convenit să vină şi părinţii cu ea când se întâlnea cu prietenii.

| loveplus a răspuns:

La 14 ani nici nu stiam ce e aia tigara, apai club, singura solutie este sa astepti sa mai cresti pentru ca este f periculos ca fata si mai ales la 14 ani sa umbli prin oras dupa ora 10 noaptea, dar daca vrei cu adevarat sa mergi, spune'i ca dormi la o prietena si iesi in oras... happy simplu nu? happy

| Renzo a răspuns:

Sa fumezi? Sa bei? Waw. Logic, se ingrijoreaza, doar de, e mama. Poate te.a simtit vreodata cu miros de tutun in haine si din astea thinking Isi pune intrebari

| winxandrada a răspuns:

Convingeo si arata-i ca esti descurcareata si daca nu spune-i ca ceilalti nu merg parinti nu mmerg cu prietenii tai si daca nu merge spune-i ca te vei descurca si ca daca nu te lasa fara sa vina cu tine mai bine mergi singura...