Depinde de varsta ai, daca esti peste 17-18 iai o cutie de prezervative.
Daca esti mai mica, du-te la orice magazin de cadouri in treaba vanzatoarea de un cadou pentru un baiat de varsta x.
Buna seara Pdelia, sa iti zic parerea mea in legatura cu ce ai intrebat, sincer eu mi-as dori ceva simbolic care sa reflecte armonia din relatia voastra.Ce zici de un tricou personalizat, cu o poza cu voi doi impreuna, sau daca iti dispune bugetul un lantisor cu initiala numelui tau sau o bratara, trebuie sa te gandesti la ceva pasiune de-a lui si sa incerci sa adaptezi cadoul la vreo pasiune de-a lui sper ca ti-a fost de folos
Asta-i intrebarea : ce v-ar place sa primiti cadou de Craciun anul acesta, din partea iubitei voastre?
Si asta ii raspunsu-l tau : sincer eu mi-as dori ceva simbolic care sa reflecte armonia din relatia voastra.
ricou personalizat, cu o poza cu voi doi impreuna
lantisor cu initiala numelui tau
Cu numele ei, tu te dai la ea ma? :S
Este parerea mea, dar ce pot sa ma astept de la cineva care nu stie sa se exprime corect in scris, ar trebui sa iti ridice niste semne de intrebare?
Fra pe net, nu e timp sa pui cratime si sa scrii corect, poti folosi prescurtari si poti scrie legat, toata lume o sa inteleaga.
Am gresit de data asta, dar d eobicei pun.
In fine.
Nu stiu cine nu stie sa se exprime corect in scris.
Frate tu pui semn d eintrebare aici?
ar trebui sa iti ridice niste semne de intrebare?
Ma intrebi pe mine daca ar trebui?!
NU, NU AR TREBUI SA-MI RIDICE.
Acolo trebuia sa pui puncte puncte, deoarece tu afirmi ceva si sa ma lasi in suspans cu acele puncte.
Asa ca mai bine judeca-te pe tine apoi pe altii.
anonim_4396 întreabă: