| alex71yonutz a întrebat:

Hey,azi am vazut o tipa in tranvai,eu eram pe scaun, ea s-a pus pe urmatorul scaun si statea cu capul plecat pe bara de care te tine, s-a uitat de vreo 2 ori la mine, si cand a coborat mai mi-a aruncat o privire.Ce inseamna asta?

9 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Probabil ca in jur erau doar femei si barbati batrini. Si atunci, la ce ai fi vrut sa se uite?happy

| mgtow a răspuns:

Cand una vrea sa fie cu tine iti zice daca se uita asa de pomana laso sa se iluzioneze acolo laughing

| William a răspuns:

E topita dupa tine, probabil o sa ia tramvaiul in fiecare zi la ora aia in speranta ca te va vedea din nou.

| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.

Nu înseamnă nimic.
Cel mai probabil era supărată iar tu i-ai atras atenţia. Poate i-au plăcut geaca, bluza, pantalonii, adidaşii tăi, sau altceva. Deseori când ne place ceva, avem tendinţa de a ne uita insistent.

Pa-pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil ca-i place cum arati.Sau pur si simplu se uita sau i-a atras atentia ceva.

| MultPreaInteleptulTractorist a răspuns:

Cred ca era beata/drogata daca zici ca se sprijinea pe bara. Cand se uita la tine te vedea militian probabil.

| Dope a răspuns:

Și-a studiat următoarea victimă!winking

| Viorel1995 a răspuns:

Nu inseamna nimica! Pur si simplu s-a uitat la tine! Oi fi un copil simpatic happy!

| Adrian124 a răspuns:

Iti face ochi dulci happy