| Ballet a întrebat:

Hey, azi m-am certat cu prietena cea mai buna, ne-am dat ignore pe mess, pe telefon etc. sincer, imi pare rau... dar a fost din vina ei... cum o pot face sa isi ceara scuze si sa ne impacam? nici macar n-o sa ne mai vedem pana incepe scoala si nu stiu cum sa vorbesc cu ea. un pic de ajutor? big grin

Răspuns Câştigător
| PeAcE a răspuns:

Pai cred ca ar mai trebui sa lasa de la tine si sa faci tu primul pas ca sa-i arati ca iti pasa de tine si de prietenia voastra. Asta bineinteles daca esti dispusa sa faci niste sacrificii. Vorbeste cu ea mai intai prin intermediul unor prieteni comuni(ca doar cred ca aveti). Cere-le ajutorul.

Sper ca problemele voastre sa se rezolve!kiss

13 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Nu- adevarat, nu-i vina mea - asta o sa-ti spuna ea. O sa zica ca greseala ei este una minuscula, ca tu ai exagerat cu reactia ta, si asa o sa va certati iar. straight face
Cel mai bine este sa uitati de asta si sa mergeti mai departe. thinking
Poate sa va cereti amandoua scuze, ea ca o gresit, tu ca n-ai fost destul de intelegatoare, sa gasiti o cale sa va apropiati, sa discutati despre ce s-a intamplat si cum sa faceti sa nu mai fie din astea in viitor.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

E, asa faceam si eu cu coleg' mealaughing
pana cand ne-am maturizat si n-am mai facut
de obicei ea ma scotea d la ignore si isi cerea scuze, eu eram mai orgolioasa. Bine eu i le acceptam si`mi ceream si eu.
Incearca tu de data asta, si poate data viitoare cand va certati o sa-si ceara ea.
Impacati-va, pa, pakiss.

| anka a răspuns:

Sa stii ca in prietenie nu este loc pentru mandrie si orgoliu. Fa tu primul pas si va veni si scuza din partea ei.

| ZambescSiGata a răspuns:

Buna! Si eu trec prin ce treci tu. dar zic ca cel mai bine e sa lasi lucrurile sa vina de la sine! Daca ea intr-adevar te considera prietena ei, nu va suporta sa stea certata cu tine si va veni sa isi ceara scuze(asta in cazul in care a gresit ea). Daca nu, eu zic sa spargi tu gheata si sa te intalnesti intr-o zi cu ea si sa va spuneti fiecare ce nu va place la alta.si poate asa va veti imapaka:*

| luna a răspuns:

Din ceea ce am ctit tu vrei sa o faci sa isi ceara scuze.Gresit.Deoarece sunteti prietene bune trebuie sa va acceptati si greselile, egalitate si nu superioritate in fata celeilalte.Asa ca pune mana pe telefon si incepe o discutie calma si prietenoasa fara a aminti cele petrecute.Gandeste-te ca o prietena o gasesti greu si e foarte important sa stii sa o tii.

| Oana_5036 a răspuns:

Pai, incearca pe facebook(daca aveti). Sau vorbeste cu o prietena comuna sa o convinga sa isi ceara scuze. si sa va impacati! succes si sper ca ti-am fost de ajutor

| Xonia a răspuns:

Poti sa ii spui tu ca iti pare rau si daca vreti sa va impacati(daca chiar tie greu fara ea si vreti sa va impacati)
Sau iesi cu altcineva, cu alte fete si ea daca o sa iti simta lipsa o sa vrea sa va impacati

| @ll3xXx@NdR@ :x a răspuns:

Ce spune anka e cat se poate de adevarat dar gandeste-te bine cine a gresit cel mai mult? esti constienta ca macar 5% din vina e si a ta. dar ai grija! eu am fost in situatii din astea de ogroaza de ori si am lasat numai eu de lamine...nu face asa de fiecare data ca te ialumea de proasta... dar daca nu ati mai treq prin incidente din astea poti face si tu primul paskiss puup

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai...si mie mi s-a intamplat din fericire stiam ude sta si i-am scris o scrisoare am dus-o eu personal in care scria: draga anca sa stii ca e chiar vina mea ca neam crtat(iei vina a supra ta) imi pare foarte rau de ce am facu vreau sa ne iacam te rog sa ma ierti. DE LA VERA... nea m inpacat iar acum sunte cele mai bune prietene

| Brumilicious a răspuns:

Hey,
Pai in primul rand ar trebui sa incerci sa iti ceri tu scuze ca poate ea nu isi va cere scuze!
Daca chiar tii la ea o vei face chiar tu...
Asta e parerea mea...
Dar totusi de ce insisti sa isi ceara ea scuze?
Probabil si ea crede ca poate tu ai fost de vina... laughing
Sper ca ti-am fost de ajutor!
XoXo

| ღjust meღ a răspuns:

Pai, perioada asta ar putea ajuta ca ea sa-si dea seama ca a gresit.
daca nu merge, vorbeste cu ea si spune-i ce crezi, ca iti pare rau, dar ca nu tu esti de vina. spune'i ca nu merita sa pierzi o prietena adevarata dintr-o cearta stupida (acum depinde de ce v-ati certat), si ca esti dispusa sa treci totul cu vederea daca o sa incerce si ea sa fie mai intelegatoarehappy
fundita?batting eyelashes

| linutzza a răspuns:

Pai daca ti atat de mult sa va impacatzi de ce astepti ca ea sa-si ceara scuze? fi tu cea care face primul pas spre impacare si astfel poate va recunoaste ca a fost vina ei big grin. Sper sa va impacati happy

| Adina_2408 a răspuns:

Pai intr-o relatie de prietenie gresesc amandoi, pentru ca participa deja doua persoane, deci greselile se intampla din cauza amandurora. Dar daca tu crezi ca nu ai gresit cu nimic, fa primul pas si cere`i scuze, accepta ca ai gresit si tu cu ceva, chiar daca nu e asa, si apoi o sa isi ceara si ea scuze.