anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey! Azi mama facea curatenia de primavara si a gasit o foaie veche de-a mea, mai exact o lista neagra.Cand am facut-o eram nervoasa pe ea si am pus-o...acum s-a suparat pe mine si nu mai vrea sa mai vorbeasca cu mine...ce ma fac? Scuzati catergoria

Răspuns Câştigător
| Fatamuntilor a răspuns:

Simona,iti un singur lucru:O mama nu poate fi cu adevarat suparata pe copilul ei.
Cauta un moment cand mama ta e mai putin tensionata, eventual o ajuti la ceva, si incepe o discutie mama-fiica.Ii explici frumos ce este cu acea lista, ii spui de ce erai nervoasa, apoi ii ceri scuze.Comunicarea e foarte importanta.Cauta sa-ti ti-o apropii, sa faci din ea cea mai buna prietena.Si cauta sa te revansezi cumva.

5 răspunsuri:
| VadTot a răspuns:

Nu Faci nimic! Daca mama ta.s-a suparat pe tine..laso asa. ii va trece ei! Doar e mama ta! Apropo cati ani ai?

| Cristiann25 a răspuns:

Iti poti cere scuze si sa-i spui ca a fost doar la nervi!

| PorcușorulDeGuineeaV a răspuns:

Cere-ti scuze si spune-i ca nu o sa se mai repete

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună!
Îţi ceri scuze faţă de ea,îi spui că nu o să se mai repete,respectă-ţi mama domnişorică,când nu o s-o mai ai, vezi tu ce greu ţi-o fi fără ea, ascultă de ea, ajut-o cât poţi la treburi princasă, să vezi ce bine o să fie!
Te pup!

| madutza_2178 a răspuns:

Trebuie sa ii ceri scuze si sa ii explici ca lista a fost facuta de mult si pe atunci nu realizai multe lucrucri... Oricum te va ierta deoarece nici o mama nu poate sta atat de mult timp suparata pe copilul ei din asemenea lucru...