Nu merita sa iti pierzi timpul cu un baiat care nu te place. Daca nu mai merge, nu e un capat de lume, incerci sa gasesti pe altcineva care te merita. Eu l-as lasa daca as fi in locul tau. Fiecare meritam sa fim fericiti langa persoana pe care o iubim si ne iubeste inapoi.
Da asa e ai dreptate, dra crede-ma nu pot sa mi.l scot din cap...dar o sa fac cumva nu stiu cum...
Pai daca tot il placi asa mult de vrei sa ramana cu tine, mai bine i-ai respecta decizia de a se despartii cu tine si gata.
Fi sigura ca daca nu te mai place nu o sa mai ramana cu tine decat din mila, si mie unul asta nu mi se pare dragoste.
Daca nu te mai place, il lasi si-ti cauti altul, asta e, are balta peste, nu e singurul baiat din lume.
Daca ii place de prietena ta, foarte bine, pentru ca stii macar ca daca ei nu-i place de iubitul tau, ai sanse ca el sa se intoarca la tine.
Si oricum, nu cred ca e asa mare atractia dupa doar 3 zile...
Nu cred ca sti ce inseamna sa iubesti, cum nu stiu multe fete care la 13-14 ani considera ca dupa 2 zile cu un baiat, gata, sunt indragostite -_-"
Nu trebuie să sechestrezi-metaforic vorbind-pe un băiat care și așa s-a plictisit de relația voastră.Eu spun mai bine să încetezi și să îți găsești pe altcineva
Buna!
Daca el nu vrea sa continuie cu tine, n-are rost sa-l mai fortezi. Chiar si sa n-o zica, probabil va sta cu tine fara sa simta nimic, si nu cred ca-ti convine nici asa corect? Deci e mai bine, sa mai cauti un baiat care sa te placa si sa-l placi.
Succes!
Daca nu vrea sa ma fie cu tine, nu il poti obliga. Inseamna ca el nu te place si nu ai ce sa faci in privinta asta.
Trateaza-l cu indiferenta, ca sa nu creada ca esti topita dupa el.
Nu cred ca e baiatul potrivit, asa ca desparta-te de el, inainte sa o faca el. Cauta-ti un baiat care sa te aprecieze si sa te iubeasca!
Bafta!
Dar citi ani are el? cred ca trebuie sa o rupi cu el daca el nu mai vrea o sa iti gasesti tu pe cineva care o sa tinna cu adevarat la tine
Vanessa0911 întreabă: