Sincer e complicat
nu mai incerca sa te dai la el
in primul rand saluta ce faci alea alea si cand te imbratisaja incearca un pic sa-l respingi. Folosestete de baietul acela care te place deoarece sa`r putea sa-l faci sa "te vrea" mai mult. va fi super gelos . Si te va baga mai mult in seama. Dar dfaca prietena tha se da la baiatul care il placi nu`i chiar bine deoarece ea il vrea pentru ea. eu ti.as zice so termini cuu ea daca e asa. Si faza cu obsedatuu no baga in seama =p~ lasoo ijn pace e geloasa pe tine pentru ca pe tine te baga in seama si pe ea nu
ok daca e sa te ajute sfatu meu poti sa-mi dai fundintzaa daca nu asta e inseamna ca n-a fost detul de bun
te pop :* ciuzzz.>
Poti sa-i impartasesti sentimentele tale acelui baiat si daca si el simte ceva pentru tine poate deveniti iubiti. O zi buna!
Ei eu zic sa nu ai prea inalte asteptari ce priveste prietenii lui pentru ca un baiat ii ft greu sa se deschida fata de prietenii lui astfel sa se vada ca ii place de o fata!
si inca ceva ft important, fetele sunt invidioase din pacate si prietenele chiar daca iti sunt si prietene ti se va mai intampla ca sa-ti comenteze de unu sau de altu de care iti va placea! cel mai bun sfat aici e: fi atenta fata de prietenele alea in legatura cu baieti sa nu te prea deschizi si sa le povestesti toate amanunturile dintre el si tine sau chiar din sentimentele tale
crede ma ca vei castiga mult daca nu te iei mereu dupa ceea ce iti spun adesea "prietenele" alea