| asddsafdcfgt a întrebat:

Hey, buna! Vreau sa va stiu si parerea voastra pentru ca mi-am intrebat si prieteni: imi place de un baiat care acum ca teva zile ma placea si el.Eu cu castiva prieteni eram la un concert si ne aflam in acel moment intr-un loc. El m-a vazut si i-a spus unei prietene de-a mea "Wow se vede cat de matura e, si eu care am vrut sa-i spun ca o plac!"
Acum nu mai sunt sigura daca ma place si nu e in class cu mine ca sa rezolv problema asa usor.
HELP ME! Credeti ca mai am sanse cu el? Pentru ca el i-a spus acelei prietene mai de mult ca chiar ma place.crying

Răspuns Câştigător
| oanna_4635 a răspuns:

Well,cred ca ar trebui sa fii fericita. Odata ce i-a spus prietenei tale ca te place, sentimentele nu se vor schimba asa usor.Incearca sa-i demonstrezi ca poti fi si copil dar te poti si confrunta cu adevarate probleme.Da dovada de demnitate! Nu renunta la el, in niciun caz! Succes!:*

9 răspunsuri:
| iulia_9095 a răspuns:

Eu zic sa incerci sa vorbesti cu el,daca chiar te-a placut cu adevarat nu poate sa te uite asa usor, ar fi bine sa-i explici si sa stati mai mult de vorba, sa lamuriti totul...mult succes!

| micutulfluturas a răspuns:

Fii sincera cu el... spune-i cal placi

| nushdastea a răspuns:

Ada.ada.ada serios? chiar si pe TPU? WOW bay deci. eu zic sa-mi dai nr lu FLORINU' TAU sa rezolvam! sau incearca cu ANTO ca poate te ajuta ya

| Ada_2475 a răspuns:

Pai eu zic sa il inviti la un film gen comedie (ca sa vada ca nu esti asa ''matura'') (atentie nu romantic) si in timpul publicitati(inainte de inceperea filmului ) zii ca il placiwinking big grin

| nushdastea a răspuns:

Aproape s-a rezolvat pentru ca am uitat sa iti zic ca dupa ce ai coborat de,, acolo,, el a mai venit sa iti zica dar a fazuto pe maikta si a plecat

| Ada_2475 a răspuns:

Pai big grin scuze am gresit eu laughing invita-l la un film sf si discutai despre chestii ce il pasioneaza pe el siin timpul filmului zii ca il placi big grin(cea mai ushoara metoda)

| asddsafdcfgt explică:

Crys2323OO, tu ai cam vrea bataie?!

| Mallinutza a răspuns:

Ai uitat sa spui ceva ca atunci cand i-a zis,, wow se vede cat de matura e.,, tu erai pe un topogan gonflabil. si erai cea mai mare de acoloprintre colegi.

| asddsafdcfgt explică:

(fizic)