Well,cred ca ar trebui sa fii fericita. Odata ce i-a spus prietenei tale ca te place, sentimentele nu se vor schimba asa usor.Incearca sa-i demonstrezi ca poti fi si copil dar te poti si confrunta cu adevarate probleme.Da dovada de demnitate! Nu renunta la el, in niciun caz! Succes!:*
Eu zic sa incerci sa vorbesti cu el,daca chiar te-a placut cu adevarat nu poate sa te uite asa usor, ar fi bine sa-i explici si sa stati mai mult de vorba, sa lamuriti totul...mult succes!
Ada.ada.ada serios? chiar si pe TPU? WOW bay deci. eu zic sa-mi dai nr lu FLORINU' TAU sa rezolvam! sau incearca cu ANTO ca poate te ajuta ya
Pai eu zic sa il inviti la un film gen comedie (ca sa vada ca nu esti asa ''matura'') (atentie nu romantic) si in timpul publicitati(inainte de inceperea filmului ) zii ca il placi
Aproape s-a rezolvat pentru ca am uitat sa iti zic ca dupa ce ai coborat de,, acolo,, el a mai venit sa iti zica dar a fazuto pe maikta si a plecat
Pai scuze am gresit eu invita-l la un film sf si discutai despre chestii ce il pasioneaza pe el siin timpul filmului zii ca il placi (cea mai ushoara metoda)
Ai uitat sa spui ceva ca atunci cand i-a zis,, wow se vede cat de matura e.,, tu erai pe un topogan gonflabil. si erai cea mai mare de acoloprintre colegi.