| Ioana184 a întrebat:

Hey,ce părere aveți despre băieți care își înjură iubitele și le fac să plângă?

30 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

A injurat din senin? Greu de crezut. Deci, probabil e si ea de vina. Daca nu, nu e um om linga care sa stai, nimeni nu ar vrea sa fie lovit de traznet pe vreme buna.
Oricum, cu motiv sau fara, eu cred ca cel ce isi injura iubita, ori o face fara sa gindeasca, la nervi, si apoi ii pare rau, desi nu recunoaste, ori e nesimtit si insensibil.

| mgtow a răspuns:

Salbatici

| darrio2007 a răspuns:

Needucati si prosti. Ar trebui sa fie singuri toata viata.

Răspuns utilizator avertizat
| sierra1 a răspuns:

și ei o fac așa, din senin, fără nici un motiv (nici in lună nici in stele), neprovocați de prințesele lor

cred că asta voiai să zici

| brokxy a răspuns (pentru sierra1):

Nimeni nu te injura doar daca tu il injuri mai intai. Eu nu l-am injurat niciodata pe iubitul meu cand ne certam si de 3 ani el nu m-a injurat niciodata

| sierra1 a răspuns (pentru brokxy):

Atunci. dacă e cazul tău, lasă-l. Cât mai rapid, e plin de ei...

| Drimmero a răspuns:

Nici cu iubitele lor nu mi-e rusine.

| Celcestietot a răspuns:

Tot ele aleg sa ramana cu ei...

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Psihopați, dar nici ele nu-s prea deștepte dacă stau cu așa specimene.

| Nemessys a răspuns:

Dar hai sa afla ce s-a intamplat si inainte sa o injure, ce zici? happy Eu nu suport fetele alea care fac pe victimele si mereu spun la toata lumea ca,, prostul m-a injurat si m-a facut sa plang" si asa il pune pe el intr-o lumina proasta ca si cum ar fi ultimul dobitoc si ea ultima sfanta care,, nu a facut nimic ci pur si simplu a fost totul frumos si a injurat-o din senins ca asa i-a venit lui". Dar parca niciuna nu zice,, da, am gresit cu aia, lucru care l-a suparat foarte foarte tare pe el si a inceput sa ma injure si sa plang" Asta e altceva.winking

| gemeni6226 a răspuns:

Ele sunt de vina ca accepta.

| aditimus a răspuns:

Niste barbati lasi, prosti, etc.

| Apokales a răspuns:

Sunt exact acei barbati adevarati pe care si-i doresc. Mereu ma gandesc la asta cand o proasta se intreaba unde sunt barbatii adevarati, pai uite-i.

| StrongHeart a răspuns:

Ce parere ai de fetele care injura si isi baga si isi scot?

| Endoryus a răspuns:

Spune multe despre ei dar si despre ele ( cele care sta cu narozi de genul ).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt nişte handicapaţi.

| brokxy a răspuns:

Nimeni nu te injura doar daca tu il injuri mai intai. Eu nu l-am injurat niciodata pe iubitul meu cand ne certam si de 3 ani el nu m-a injurat niciodata...

| Teffan a răspuns:

O mai proasta parere am despre acele fete care accepta, in continuare, sa ramana cu asemenea monstruozitati.Sau sa nu-i paraseasca la cea mai mica abatere de la normele moralitatii in cuplu, abatere ce are potentialul de a se amplifica de-alungul anilor in cruzime fara sens, distrugand viata unei femei si a copiilor ei.

Răspuns utilizator avertizat
| NeverGonnaLetYouDown a răspuns:

Nu merita sa se inmulteasca, totusi, isi gasesc mereu drept pereche o proasta care sa-i suporte si sa le inghita figurile.

| SoareDaniel a răspuns:

Ca sunt cei mai tari si ca sunt satuli de pzd pana in gat! Asta da viata

| AnOnImuSS1 a răspuns:

laughing Viitoare fetite la parnaie! scurt si la obiect!

| mitzok a răspuns:

Iubita mea nu plange si o injur destul de des

| darrio2007 a răspuns (pentru mitzok):

Esti si tu un exemplu.

| mitzok a răspuns (pentru darrio2007):

Pai cum adica un exemplu ca eu doar mi am exprimat parerea am zis si eu ce fac de ce iti bati joc de mine e chiar urat oarba dupa tine

| darrio2007 a răspuns (pentru mitzok):

Ai zis că si tu o injuri. Deci nu e o parere, e un fapt. Mai pune si tu un punct o virgulă, cand mai scrii.

| kevin9 a răspuns:

Parerea mea e ca ei sunt saraci si ele materialiste. acum depinde de la caz la caz. nu poti sa-ti dai o parere, ca sa-ti dai una trebuie sa pui intrebarea ta intr-o situatie.

| ContNmc7 a răspuns:

Parerea mea este ca e un abuz ce influenteaza mintea,poti sa o iei razna din cauza unei persoane ce o iubesti,iar acea persoana,insiferent de e fata sau baiat,trebuie sa isi respecte partenerul de viata. Iar in cazul tau, trebuie sa depui respect, si depinde de ce suferă aceste fete. Ppt sa fie traumatizate din cauza ca le ranesc sentimentele sau sunt abuzate mental, înjurături, amenintari, etc. Fiecare om are viata lui si nimeni nu are puterea sa o schimbe, cu exceptia Lui Dumnezeu!
Trebuie sa avem grija de noi, deoarece din cauza unei persoane, din o persoana simpla si inofensiva, putem deveni ceva ce o sa regretam peste ani!

| Andreimny a răspuns:

Sunt niste animale, niste lasi, prosti, fetele nu merita asta dar mnasad