Pai,de obicei, atunci cand o fata te place se uita la tine in timpul orei, sau pe ascuns, si, cand te uiti si tu la ea intoarce capul(mai ales daca e mai timida). Apoi, cand vorbeste cu tine e foarte importanta privirea (daca stii sa citesti oamenii).Sau, daca vezi ca, imediat dupa ce vorbeste cu tine e foarte fericita, si fuge la prietenele ei sa le spuna imediat ce ati vorbit.Sa incerci, intr-un fel sa asculti ce vorbeste cu prietenele ei, fara sa se observe asta.Ai putea, pur si simplu sa intrebi pe cine place. Daca nu iti da un raspuns concret, inseamna, ori ca nu are incredere in tine, ori ca te place.Eh,si acum vin chestiile evidente:daca rade la glumele tale, daca e tot timpul cu zambetul pe buze cand esti in preajma ei...etc.).Sper ca te-am ajutat, si sper ca acea fata sa te placa.Succes!
Numai o fata iti poate raspunde corect
1)te priveste si are un fel de sclipire in ochii;
2)te asculta cand ii vorbesti;
3)te tachineaza;
4)te enerveaza;
Problema e ca nu toate fetele sunt la fel. Unele se baga in seama si sunt in stare sa ti spuna ca te plac fara sa le intrebi nimic. Altele sunt mai rusinoase si nici nu prea poti vorbi cu ele pentru ca stiu sa zica numai 'da' si 'nu' .
In plus fetelor le cam place sa o faca pe indiferentele chiar daca le place de un baiat .
Oricum, daca vb mai mult timp cu o fata nu ai cum sa nu ti dai seama daca te place sau nu.
Îi trimiți o scrisoare... Te joci cu ea. Vă duceți la un restaurant. Vă plimbați in parc (sau altundeva). Îi dai o felicitare(cadou).
Exista f. multe posibilități!
fundă?
Joaca-te cu ea ceva timp si iti va spune ea daca te place sau atunci cand ai problema daca te apara te place sigur!
Daca stii iti poti da seama daca te place s-au nu in felul cum te priveste sau cum se poarta cu tine, daca ai probleme si ea te va apara atunci cu siguranta te place!
Dacă îți zâmbește adesea când vorbești cu ea, dacă e foarte interesată să vorbească cu tine și stați la discuții des (dacă îi face plăcere să discute cu tine și/sau numai cu tine, chiar dacă sunt alte persoane în jur), dacă își pune mâna pe mâna ta sau pe umărul tău, dacă te ia de mână, dacă vezi o strălucire neobișnuită în ochii ei când vorbești cu ea, dacă te abordează des pe messenger, facebook, twitter, chestii de genul, sau te sună / îți dă sms des.
Pai...de obicei cand unei fete ii place un baiat se baga in seama cu el.Incearaca sa-l impresioneze prin diferite metode. Uneori incearca sa-l faca sa rada.Mereu intreaba,, cf?'' si uneori il mai ia la misto ca sa nu-si dea seama baiatul...cam asa sta treaba. sper ca ti-am fost de folos
Se uita la tine mereu in ore (fara sa stii).
Unele fete nu te baga in seama pentru ca le e frica sa nu observi ca te plac.
Daca vorbesti cu ele te evita.
Altele nu stiu cum sa se bage in seama si exagereaza...
Ti-am diferite exemple. Sper ca te-am ajutat...
Daca iti spune daca o placi pe alta, daca ai iubita, daca se uita la tine mereu, daca cauta un subiect pentru a vorbi cu tine daca rade la toate glumele tale>parerea mea.
Daca te enerveaza, te intreaba lucruri prostesti ca sa vorbeasca cu tine, te priveste intr-un mod special-diferit sau vrea sa te ajute
Pai dupa cum te priveste... Exemplu:cand va mai intalniti, sau va mai jucati impreuna poate numai pe tine te ajuta, poate numai de tine vorbeste frumos, si poti sa-ti dai seama ca te place dupa cum te priveste (te admira) iti face complimente, intr-un cuvant e preocupata de tine...Ps:Fetelor nu prea le place sa le intrebi:,, Ma placi?,, deoarece ele ar zice din emoti sigur Nu.Bafta!
Poi incearca prin intermediul unui prieten sau poti sa te informezii de ceea ce ii place cel mai mult sa faca, iar apoisa faceti acel lucru impreunasi vei vedea daca te fata te place sau nu
Unii prieteni te mint deoarece vor sa te vada distrus (sau mint deoarece si lor le plece de acea fata)