El in relitate se teme sa nu faca o greseala...dar tu vorbeste cu el,, deschide-l,, si daca pe mess asa frumos vorbeste cu tine intreaba-l de ce dialogati doar pe net, cind voi ar fi trebuit sa dialogati fata in fata! sa NU va fie RUsine! Succes
Cred ca ar trebui sa iti faci curaj si sa vorbesti cu el in persoana. Nu sunt multe situati ca asta, asa ca profita de ea! Bafta
Pai... e decizie grea. adica totusi daca iti trimite sms cu ce faci iubire, iti cere nr, se uita la tine. cam toti baieti fac asta cand le place de cineva. dar daca el te baga in seama si tu nu. nu cred ca il simpatizezi. daca l-ai simpatiza l-ai baga in seama si la scoala. dar acum depinde de firea ta. dar parerea mea este ca el te place 100%. si cred ca daca il simpatizezi, in orice moment poate sa iti puna intrebarea aia pe care noua baietilor ne e ff greu deci arerea mea e ca daca el te baga in seama si se uitala tine. cred ca nu trebuie sa te feresti si sa iti fie ciuda ca le ciupeste pe altele si pe tine nu. cred ca ar trebui sa va bagati in seama reciproc(mai mult) si apoi o sa fie totul bine iti promit. am experiente de genul acesta si eu (vasilianbeniamin990@yahoo.com) daca doresti pareri funda?:-D