| SimonaNicoleta20 a întrebat:

Hey, dacă un baiat iti spune ca te iubeste si dupa aia se schimba si se ia de tine fara motiv si te enervează mereu si te jignește ce inseamna? Ii pasa de mine sau o vrut sa isi bata joc de mine? Dau funda

Răspuns Câştigător
| carbon21 a răspuns:

Pai câți ani ai? Și eu am pățit așa cu iubita mea, ea s-a schimbat și eu am început sa ma enervez pentru ca am observat aceasta schimbare și de multe ori i-am zis când am avut ocazia. de la romanele pe care mi le scris acum un te iubesc și aia e. sunt și de un an cu ea, încerc sa o păstrez așa cum ii chiar dacă ma supara, pentru ca o iubesc nu exista relații perfecte. exista oameni care nu au renunțat unii la altii. Poate vrea sex, depinde de cât timp ești cu el. Nici eu nu am primit și sunt de un an aproape împreuna, plus ca suntem și majori. asta ii mai trist.

| SimonaNicoleta20 explică (pentru carbon21):

Da asa ma gandeam si eu ca vrea de la mine deci tu asta crezi nu? eu am 20 si nu suntem impreuna nu am fost fazai ca nu ne mai bagam in seama de ceva timp si m-am intalnit cu el si era fericit cand m-a vazut

32 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Inseamna ca e prost si trebuie sai tragi una in testicule

| RAY a răspuns:

Ca e un om imatur

| Violleta2022 a răspuns:

"acum o oră | SimonaNicoleta20 explică (pentru Bizon95):
Eu am 20 si el are 15ani..."

Nu crezi ca el, la varsta de 15 ani este un copil mic, inca?
Tie nu-ti este putin rusine, sa umblii dupa copilasi atat de mici?
De pedofilie ai auzit?
Se aplica si la femei adulte, care umbfla dupa iubiti minori.

| SimonaNicoleta20 explică (pentru Violleta2022):

De ce ma judeci?

| Violleta2022 a răspuns (pentru SimonaNicoleta20):

De ce te judec? Pentru ca sunt mama si nu as suporta ideea ca copii mei sa fie sedusi de un pedofil, fie el si femeie!
Pentru ca ceea ce faci nu-i normal si nici legal.
Probabil ai o problema psihica, daca incerci sa seduci copilasi de 15 ani, cand esti ditamai femeia.
Chiar nu-ti poti gasi un barbat pe masura ta?

| Mosotti a răspuns (pentru Violleta2022):

De ce sa-i fie draga rusine? Doar nu i-a dat in cap, nu l-a batut, i-a dat placere. Cati de 19 ani nu umbla cu fete de 15 si nu e nimic, nu asta e problema, problema e ca el isi bate joc, nu o mai place, aia e de fapt treaba. Ce mi-ar fi placut si mie una de 20 cand aveam 15, nu ma suparam, pedofilia asta e f okey, nu e ok aia prin constrangere, viol, cand sunt copii de 6-7 ani.

Daca i-a dat sex si se poarta el asa, nu o mai place. Daca nu i-a dat, inseamna ca o vroia doar pentru sex, si cand vede ce nu a iesit, se poarta urat, una din doua.

| SimonaNicoleta20 explică (pentru Mosotti):

Multumesc mult pentru tot ce ai zis si ca nu ma judeci multumesc pentru tot ce ai zis mersi

| SimonaNicoleta20 explică (pentru Mosotti):

Multumesc ca mi-ai luat apararea si ca nu ma judeci si ma intelegi mersi pentru tot ce ai zis mersi pentru parerea ta Apreciez

| Mosotti a răspuns (pentru SimonaNicoleta20):

Normal ca nu te judec si normal ca te inteleg! Te atrage si foarte bine este, daca nu vad altii ca e bine, nu inseamna ca trebuie sa vada toti la fel.
Multi privesc doar din punctul lor de vedere, lucru total gresit.

Totul e sa fi tu bine, sa te simti bine, sa iti urmezi calea ta mereu, sa nu te lasi influentata de unul si altul care te vad aiurea doar ca asa gandesc ei din indoctrinari inguste. Sa nu ajungi sa te consideri nasoala sau ca nu faci bine, doar ca 20 persoane zic la fel contra. Atat timp cat nu faci rau la nimeni, esti okey.
Dar pacat ca omul tau are carecterul care-l are. Si daca nu i-ai fi dat sex, tot nu are de ce sa se poarte asa, daca a facut-o chiar e un test bun sa vezi ce om este.
Daca i-ai dat si se poarta asa, e mai rau, deci cum o dai nu este bine.
Asa e ca este masculin ca lumea ca fizic?

| anonimg a răspuns:

Iti va fi de folos cartea "Iubeste inteligent":
https://www.viatasisanatate.ro/iubeste-inteligent
Cineva spunea ca "dragostea adolescentina este ca dragostea unui catelus; mai tarziu amandoi vor avea o viata de caine."
Adolescenti nu stiu ce este dragostea. De-abia de la 25 de ani in sus poti sa ai o idee despre aceasta. Pana atunc sentimentele dintre voi nu sunt decat pasiune.
Dragostea nu are nici o legatura cu sentimentele, oricat de profunde ar fi aceastea. Un adolescent nu-si poate imagina ce este dragostea. El trebuie sa ajunga la o oarecare maturitate sa o poata intelege. Si o va intelege numai daca isi va lua timp sa mediteze, sa se gandeasca la aceasa. Daca nu isi i-a timp, atunci va ajuge un adult si va muri fara sa cunoasca dragostea.
Pasiunea este pasiune, iar dragostea este dragoste.
Dragostea este cand iubesti pe cineva exact asa cum este acea persoana, chiar daca persoana aceea se schimba. Dragostea este matura, este calculata, rationala, si ramane aceeasi chiar daca persoana de langa tine s-a schimbat; tu continui sa o iubesti pentru nu aceasta este natura dragostei. Dragostea nu se schimba niciodata pentru ca asa este natura ei. Pe cand pasiunea se schimba in functie de cum se schimba celalalt.
De aceea iti recomand cartea de mai sus; vei avea o alta imagine a lucrurilor dupa ce o vei citi. La urma sa i-o dai si prietenului tau; sau sa ii spui de ea.

| Bizon95 a răspuns:

Nu stiu ce varsta ai, nici tu nici el, dar la adolescenta e relativ normal
iar baietii pot fi "adolescenti" pana la 30 de ani (imaturi adica)

data viitoare cand te mai insulta, spune-i:
"parca ma iubeai, daca asta e dragostea ta, atunci mai bine fiecare isi vede de viata lui, nu am chef sa traiesc asa, in insulte"
sau ceva de genul asta tongue

| SimonaNicoleta20 explică (pentru Bizon95):

Eu am 20 si el are 15ani si iti multumesc foarte mult

| Bizon95 a răspuns (pentru SimonaNicoleta20):

Cu placere!

| carbon21 a răspuns (pentru SimonaNicoleta20):

Pai încă e copil, încearcă cu băieți ceva mai mari

| sofisis a răspuns (pentru SimonaNicoleta20):

Bleah!
Ce naiba vezi interesant la un copil de 15 ani? surprise
Se comporta asa pentru ca e specific varstei. Ai uitat deja? Ai fost si tu acolo acum vreo 5-6 ani. Temper tantrums si teribilisme de macho wannabe. I se pare ca e cool sa se comporte asa. Mai dureaza pana isi capata finetea de barbat.

| Mosotti a răspuns (pentru sofisis):

Ete ce vezi la un copil de 15 ani, cate fete nu vedeam si la 14 ani frumoase de picau, cand aveam eu si 15 dar si 20 ani, asa ca nu e asta problema, asa si baieti poate vad fetele, sunt baieti masculini care atrag de nu se poate si la 15 ani. Si lasa ca eu la 15 ani nu ma purtam asa, are caracterul prost cel din cazul de aici, aia e, nu varsta!

Prietenu meu de la 15 avea la gagici de spargea si cu 3 ani mai mari! Deci nu e de mirare.

| sofisis a răspuns (pentru Mosotti):

Du-te ma de aici. Asta inca merge la pediatru laughing))
Inca ii trebuie scutire de la mama si inca ia note la purtare. Asta are chestii de oferit uneia de 20? Abia si-a facut de un an buletinul.
E copil.

Si daca e copil si arata bine ce are? Ti-am zis, prietenu meu de la 15 ani avea la gagici, ca era f masculin si atragea, nu a stat pana la 19-20. Si copiii au nevoie de sex, de afectiune, iubire, atentie. Bine nu aia de 10 ani, zic astia cam incepand cu 14 in sus, cand deja sunt adolescenti, evident.
Cum ce ofera? Asta prieten al meu ce oferea? Asa si subiecta noastra, daca sta cu el inseamna ca o atrage, alfel nu statea, si el la fel, daca nu ii placea, nu ar fi stat. Tot ce conteaza e cum vad ei situatia, nu cum o vezi tu, eu sau altul, daca ei doi au fost de acord sa stea, e clar ca au ce oferi unul altuia, sau cel putin a avut.
Nu poti spune tu cu mintea ta ca de ce ea are o alta minte si nu vede ca tine lucrurile. Tu judeci dupa cum gandesti tu, total eronat.
Nu toata lumea gandeste ca tine, sau ca mine sau ca oricare, nu zic doar de tine.

E de pe la 9 ani simteam nevoie de sex, deci ce sa mai zic? N-am dat eu de una din asta la 15 ani.

Eu in general ma pun in pielea aluia, nu proiectez gandirea mea ca fiind aia buna doar ca mi se pare a celuilalt aiurea, adica sunt obiectiv.

| anonim_4396 a răspuns (pentru sofisis):

Da una de 20 ce are de oferit unui bărbat?

| sofisis a răspuns (pentru anonim_4396):

Asta e total paralel...ce legatura are cu ce vorbeam eu?

Normal ca proiectez totul raportandu-ma la mintea mea. Eu la 20 de ani nu m-as fi uitat la unu de 15 ani indiferent cat de hot ar fi aratat. Asa cum acum nu m-as uita la unu de 20. Indiferent cat de hot ar fi. Mintea evolueaza. Cel putin teoretic asa ar trebui. Pe masura ce cresti, incep sa fie mai evidente circumvolutiunile si incepi sa gandesti din ce in ce mai cerebral.
Foarte bine, in afara de maciuca/pasarica, ce are de oferit un copil de 15 ani unui adult de 20? Te rog sa mi spui.

A...iar faptul ca se intreaba la 20 de ani de ce ala de 15 se comporta ca un copil idiot si imatur...e deja de ras. Ma scuzi.

Pai nu se reduc toate mintile la cum este a ta! Tu nu te-ai fi uitat, dar nu toti nu s-ar fi uitat, aici e aici. Aici tu gresesti, cine nu gandeste ca tine, nu este okey doar ca tu consideri x lucru ca neok. Oamenii sunt diferiti.
Tocmai rational daca ma atrage e f okey, de ce nu? Si chiar si pentru sex, aia este. Poate imi place foarte mult acel om, figura lui ma atrage mai mult ca oricare.
Si daca acel adult e multumit doar cu sexul oferit, este iarasi okey, mintea lui e multumita asa, altfel nu ar sta cu acela, asta e dovada.
Lasa ca eu la 15 ani discutam de de toate, aveam destule prin cap, nu as fi oferit doar sex.
Iti da veselie, copilarie, tinerete, mediu placut, pe de alta parte.
Depinde de caracter, de inteligenta, nu conteaza varsta, poti sa nu ai de oferit nici la 40 ani nimic in afara de sex, si multi sunt asa, culmea, mai ales barbatii, daca nu duce discutia la pat, nu mai discuta cu tine, deci aia e, asa cum da, si unu de 15 ani poate sa nu ofere nimic in afara de sex, da cum am zis, si ala daca e de ajuns pentru x, asta conteaza.

Zic de figura ca mereu aud prostia aia "Ce are ala sau aia, si eu n-am ", pai nu are figura! Chiar daca ambii sunt la fel de frumosi sau frumoase ca nota.
Uite mie imi place mult de una de 27 ani, si eu am 42. NU am vazut alta nici mai mica si nici mai mare, ori la fel ca mine ca varsta sa-mi placa la fel de mult, si asta de ani buni, nu doar pe moment.
Vezi? Automat as face cuplu cu ea daca as putea, si daca avea 20 la fel faceam, bine daca as putea, adica daca si ea ar vrea la fel.
Acolo e cheia! Deci nu e asa simplu.
Da, tu nu esti asa, am inteles, dar repet, oamenii sunt diferiti.

Nu cont varsta! Sunt multi care au caracter si la 15 ani, nu e deloc de ras, a intrebat foarte bine. Uite, eu nu ma purtam asa, si stiu multi.
Asta va fi nesimtit si la 50 de ani cu orice ocazie se va ivi. Baietii in general mostenesc genetic caracterul mamelor, mama aluia e cam de slaba calitate precis. Si din copilarie vezi rautatea din ei, mai da-i naiba de infectii de oameni, si asa raman toata viata. Chiar in familie am o nepoata sub orice critica la caracter si are 12 ani, iar multi alti copii sunt f okey.
Caracterul si idiotenia nu are treaba cu copilaria si imaturitatea.

| Raducons a răspuns:

Cand te jigneste cineva nu mai e loc de iubire.Cred ca a vrut mai mult sa vada ce zici, Sunt indivizi cuceritori care procedeaza asa apoi renunta la fetele respective, nu le plac dar vor sa stie ca le-a placut de ei.Sunt psihopati, nu iti mai face de lucru cu astfel de indivizi

| OrdanKarris a răspuns:

Eu tare cred ca tu nu ne spui ceva. Omiti sa ne spui anumite aspecte intentionat ca sa pari victima mai usor. EU banui ca tu il provoci sa te jigneasca. Ti-a zis ca te iubea cand nul frecai la icre inutil cu starile tale emotionale de femeie. Si chiar daca are 15 ani, e un baiat care nu are de ce sa tolereze pe una care isi varsa latura energetica pe el. De asta probabil ti-ai luat pulache cu 5 ani mai mic decat tine, probabil pentru ca aia de varsta ta sau mai mari ti-ar fi taiat macaroana instant. Unu de 15 ani e mai naiv, e mai neexperimentat etc.

| Tataru_Ionut_2001 a răspuns:

Probabil asa e felul lui de a se comporta cu fetele de care îi plac

| SimonaNicoleta20 explică (pentru Tataru_Ionut_2001):

Crezi? Pai eu ce sa fac in cazul asta i-am spus la multi ani si el macar nici nu mi-a raspuns oricum iti multumesc

| costiceacristian200 a răspuns:

Nu il baga in seama!

| costiceacristian200 a răspuns:

Ignoră-l

| SimonaNicoleta20 explică:

Va multumesc tuturor pentru raspunsurile si pentru parerile voastre cu un număr atât de mare mi-ati răspuns Apreciez Mulțumesc foarte mult