Nu e vreo boală sau ceva. E normal, toți suntem diferiți. Chiar şi mie mi-se deschide şi închide părul, acum îl am şaten şi la vârfete e de un arămiu deschis şi toată lumea crede că mi-am făcut şuvițe ) şi culoarea ochiilor mi-se schimbă, vara sunt verzi şi iarna căprui. Dar nu e nimic anormal, nu ai început de sfârşit sau chestii de astea Din punctul meu de vedere chestia asta e foarte tare
Ai alergie la "bronzat". daca tot asa iti face NU te mai bronza. o sa fie si mai grav
Hei! Nu trebuie sa te sperii, si eu am fost la fel.Acum o luna parul meu era un blond spre castaniu, si toata lumea ma intreba de ce m-am vopsit.Eu nu eram vopsita, culoarea parului tau se schimba ca si la mine din cauza temperaturi sau vremii de afara.Asa e si la piele.Acum o am un crem moderat(nici prea inchisa si nici prea deschisa)si lumea spune ca ma dau cu fon de ten si cu crema pe maini si pe fata.Dar am fost la doi medici diferiti cu mama, si au spus ca e din cauza climei, si ca la o varsta anume nu voi mai fii asa, ci voi fii cum eram inainte.Asa ca nu te speria si iti propun sa iti continui scoala.Iar in cazul ochilor am fost si eu surprinsa cand mama m-i-a spus ca atunci cand eram mica aveam ochii caprui, cum am vazut si intr-o poza, si acum ii am albastri.Nu te ingrijora, e totul bine *-* :*
Problema este ca directoare vrea sa-mi scada doua puncte din media de la purtare si a mai spus ca nu ma va lasa in scoala pana cand voi avea culoare mea natural ( si nu stiu cand o mi se schimbe la loc ((
Mergi cu mama ta. daca nici atunci nu merge, cred ca ar trebui sa suni la politie, caci nu e normal