| broxi a întrebat:

Hey. Deci aici este un baiat. El a 11a, eu a 8a. Dada..stiu rolling eyes

Da faza e ca, eram la un concurs, si ne 'bateam' mai mereu, ne jucam, tachinam. Mereu ma chinuiam sa-i ating fata [ cam asta era scopul ] si si el ma aingea, imi dadea 'palme' si chestii de genu. Si ii placea sa ma tachineze mereeeeeu. Stateam pur si simplu, si cand intalneam privirea lui, ne holbam unul la altul cateva secunde, dar eu rupeam contactul.

Si in sinea mea stiu ca el nu s-ar uita niciodata la mine, ca nu exista nicio sansa.

Si totusi, sfaturi? happy

8 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Pe moment, pare o diferenţă de ani! Dar pe parcurs când vei mai creşte poate să te privescă cu alţi ochi. Până atunci mulţumeşte-te cu statutul de bună prietenă.

| broxi explică (pentru onasis1961):

Ideea e ca nu suntem buni prieteni, si nici nu prea interactionam. Doar foarte rar.

| onasis1961 a răspuns (pentru broxi):

Nu contează, Speranţa moare Utima!

| broxi explică (pentru onasis1961):

Mnda. Hope happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce nu? Incearca sa nu rupi legatura intre voi, o prietenie nu strica nimanui. Si daca se va ajunge la ceva mai mult, e si mai frumos. Lasa lucrurile sa vina de la sine, nu le opri din teama sau din prejudecati. Bafta!

| dryft3r a răspuns:

Parerea mea este ca voi doi sunteti buni prieteni. E mare diferenta intre prietenie si dragoste. Sper ca te-am ajutat.

| dryft3r a răspuns:

Se spune ca dintre toti prietenii care vor intra in viata ta doar adevaratii prieteni vor lasa urme in inma ta.

| broxi explică:

Si cand imi mai prindea mana atunci cand incercam sa-l lovesc, imi tinea mana cateva secunde in a lui, pana ma trageam eu. laughing