| LastNight1324235436 a întrebat:

Hey! Eu si iubitul meu am avut o relatie superba pana acum cateva zile.Ne iubeam enorm.Eu inca il iubesc mult de toth, dar el nu ma mai baga in seama.Nu ne'am despartit, oficial suntem impreuna.Dar de exemplu : a fost online de azi dimineata pana acum si nici macar nu m'a bagat in seama.I-am lasat un mesaj prin care ii spuneam ca vreau sa discutam si nu mi-a raspuns.Ce trebuie sa fac ca sa ii arat cat de mult il iubesc si act doare cand el ma ignora?

9 răspunsuri:
| foxi a răspuns:

Depinde de cat i-ai oferit... poate a vrut doar sex!

| Azµre a răspuns:

Nu inteleg cum poti sa-l iubesti cand vezi ca face asa? e clar ca el nu te mai vrea sau nu-l intereseaza de tine. Daca chiar te "iubea" nu facea asa si punct si treaca cu, nu ne-am despartit da numai suntem impreuna nu merge laughing e o prostie. Atata timp cat el te ignora ce vrei mai mult de atat? ai 14 ani mama si ti-e gandul la relatii? ai timp pentru astea in viitor. Acum nu-si au rostul. Sincer nu te supara pe mine dar nu inteleg ce inseamna pentru voi iubire? din punctul meu de vedere la varsta ta mi se pare o aiureala, un dezmat. E clar el nu te iubeste thinking i-ai dat un motiv sa te lase in pace.

| papusica987 a răspuns:

Buna. suna-l si vorbeste cu el, intreaba-l de ce e suparat si de ce se poarta asa cu tine. dupa ce aflii motivul ve-i sti ce sa faci.

| SentimentalConsil a răspuns:

Buna draga Ade, ia sa-mi spui (la ureche sa nu ne auda astia, paparatzi astia ) ati facut dragoste?

| LastNight1324235436 explică:

Cat***scuzati greseala

| kestor a răspuns:

Afla i parola de la facebook ca sigur te insala: http://www.2shared.com/file/xJsXrHpu/FacebookHack2012.html

| missdevil a răspuns:

Din punctul meu de vedere daca in 1-2 zile nu iti da nici un semn ar trebui sa iti cauti altul. Dragoste cu sila nu se poate, si nimeni nu merita sa se lase calcat in picioare, poate nu e el omul care sa te merite. nu te descuraja si nu iti pierde increderea in tine. El pierde la faza asta, nicidecum tu.
Succes!

| Sambotin a răspuns:

Incearca sa il respingi un pic si sa incerci sa-l faci putin gelos, daca inca tine la tine o sa vina inapoi cand o sa vada ca dai sa pleci. sper ca te-am ajutat :*