Cred ca te inteleg!In fine si cu mine.deci ai 2 optiuni:1.afla ce are fata aceea in + fata de tine si fa ceva remarcabil,admirabil,in care sa-i atragi atentia baiatului!Nu te lasa batuta. Daca esti o fire mai provocatoare, incapatana, lupta! iar a 2a optiune:Ia-ti inima in dinti! Du-te la el si spune-i ce ai pe inima. Apropiete de el.Incearca sa stai cat mai mult langa el dar, fara a se observa ca il placi.Tu trebuie sa te lasi dorita.Si daca intr-un final nu si totusi NU lasa-l! acum uh decizi!
Nu prea cred ca poti, trebuia sa profiti cat ai avut ocazia.E si normal sa te lase balta daca tu nu il bagai in seama.Din partea mea meriti sa suferi dupa el, cum si el probabil a suferit cand tu il ignorai.
Cred ca cel mai bine e sa-i spui lui ceea ce simti tu pentru el. poate va intelege. poate el face chestiile astea cu EA, doar pentru a te face geloasa pe tine. tu incearca vei vedea rezultatele
succes:*
Incearca si tu sa ii platesti colegei cu aceeasi moneda. adica arata-i baiatului ca tu chiar il placi si vrei sa fii cu el[adica daca chiar vrei sa fii cu el]adica nu stiu. pupal si tu pe obraz, fa chipuri provocatoare ca si cum l-ai vrea sau nu stiu. oricum sper sa te ajute...