anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey Guys! Vreau si eu o parere! Sunt in Anglia si as vrea ca la sfarsitul lunii sa imi aduc prietena aici dar familia mea este împotriva ei! Nu o mai accepta! Cum as putea sa ii conving? Sunt dificili

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pana nu iti cumperi locuinta n-ai ce face doar daca te bagi la o camera si sa o tii pe branci fara sa faca nimic

| Violleta2022 a răspuns:

Daca sunt impotriva ei, isneamna ca au o problema cu ea si de aceea nu accepta.
In orice caz, o poti aduce daca esti major si locuiesti singur, o aduci la tine acasa, fara sa le ceri voie alor tai.
In caz in care stai cu parintii, nu ai de ales, decat sa respecti regulile impuse de familie.

| Violleta2022 a răspuns:

Acum am vazut de ce nu vreo parintii sa o mai primeasca pe prietena ta, pentru ca te-a parasit, ducandu-se la fostul iubit!
In cazul asta, oamenii aia chiar au dreptate sa nu mai accepte o asemenea persoana in casa lor.
Tu poate nu vezi ca nu-i pasa de tine, dar actiunile ei tocmai au demostrat ca nu-i pasa de tine. cand iubesti pe cineva cu toata inima, nu il lasi balta si fugi la fostul iubit!
Fata aia nu-i nici serioasa si nici indragostita de tine!
Parintii tai au dreptate!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai si de ce sunt impotriva ei? Daca i ai gasit loc de munca inseamna ca, muncind amandoi, va veti descurca sa locuiti singuri si sa ignori ce zice familia ta. Daca o aduci sa fie un parazit pe capul vostru e de inteles dw ce nu o accepta

| petitconseil a răspuns:

Nu parintii sunt dificili,ei sunt chiar foarte corecti in gandirea lor, tu esti ala dificil care nu intelege ca atunci cand cineva te paraseste, te abandoneaza, iar se intoarce la tine, iar te va abandona si lucrurile ar putea continua la nesfarsit tot asa...deci tu esti ala dificil care nu intelegi ca fata aia nu e pentru tine, parintii tai au dreptate.

| Anastasia101 a răspuns:

Daca ar trai parintii tai cu ea si nu tu ar fi o problema dar asa nu-i nici una, o iubesti? te iubeste? muncesti? faci banii tai poti sa iti piermiti sa traesti viata ta.parintii tai deja au traito pe a lor.fii fericit

| Andrei9716 a răspuns (pentru Anastasia101):

Ai dreptate au fost niște probleme dar ea ma iubeste si eu pe ea!