| BbqOmgWtf a întrebat:

Hey, Heey!

O intrebare pentru fete: Daca ai putea fi cu baiatul visurilor tale, si acela ar avea defectul de a se purta copilareste, ai rupe-o cu el sau nu? DA =Dc? NU= Dc?

Pa, Paa!

Răspuns Câştigător
| Răspuns_9097 a răspuns:

NU,rar mai vezi băiat cu spirit de copil.
Slavă Domnului că eu am unu aşa; x

11 răspunsuri:
| TheWorstNightmare a răspuns:

Nu, pentru ca uneori am toane si ma comport copilareste

| IoanaEvelina a răspuns:

Nu! te poti comporta ca un copil si la 80 de ani! este foarte bine ca este asa.

| Karisma a răspuns:

Da fiindca nu e de genu meu

| KatAcestUtilizatorNuMaiEPeTPUxD a răspuns:

Pai dacă ar avea defectul ăla, n-ar mai fi băiatul viselor mele.

| aly19223 a răspuns:

Nu in niciun caz toti avem defecte si trebuie sa le acceptam daca esti in situatia asta nu ar trebui sa te desparti de el pentru ca se poarta copilareste ca doar ti la el nu e asa eu sper ca te-am ajutat

| LoveBlind a răspuns:

Atata timp cat ar fi baiatul visurilor mele...nu,pentru ca l-as iubesc mult si pentru o porcarie sa ma despart de el.Nu.

| kittiecat a răspuns:

Nu.pentru ca si eu ma port copilareste uneorii b-)

| SmushyPapanasulcuDulceata a răspuns:

Nu, pentru ca 1. eu sunt asa
2. tie nu ti-as recomanda sa o faci pentru ca, tu nu esti la fel de copilaroasa. ^^
Bine... daca te referi la Richi... rolling on the floor

| emmemma96 a răspuns:

Daca chiar as tine la el, l'as suporta cu tot cu defecte big grin

| pse2 a răspuns:

Hei! Oricine are defectele lui.Sincer sunt cu acel baiat big grin si se comporta copilareste,adica eu prefer sa ne jucam si sa rada de mine cum castica, sa ne batem in joaca decat sa stam ca porumbeii si sa ne tot pupam laughing. Plus ca toti suntem copii in sinea noastra big grin Pana si tata se da la jucariile mele de plus laughing
Dar totul are o limita big grin copii ca copii, dar sa fie si serios cand trebuie!
Sper ca ti-am fost de ajutor:*

| myru_6970 a răspuns:

Buna...chiar daca ar avea un defect nu as rupe relatia cu el pentru ca poate l.as iubi!