| IstillGotmemorieees a întrebat:

Hey,hey TPU! Am o problema.
In prima zi de scoala,mama vrea sa imi dea un tricou,care nu imi place si cand vreau sa i-au altul incepe sa zica asa: Ala nu e un tricou elegant pentru prima zi de scoala,decat asta e!" si blablabla. Ma enerveaza faptul asta,cand vad altii cum se imbraca cam sport si pe mine ma deranjeaza faptul asta. Intrebarea e :Cum as putea sa o conving sa imi dea alt tricou? Cum sa o fac sa inteleaga ca mie nu imi place? Dar nu stiu cum, i-a casunat pe al tricou, eu i-am zis sa nu il cumpere, dar ea l-a cumparat :-l. Cum sa zic : niste bani aruncati degeaba.Nici nu l-am purtat pana acum.M-am ferit de el.
Urgent!
Multumesc anticipat!

9 răspunsuri:
| Wehrmacht a răspuns:

Exact asa mi-a facut si mie cand am avut banchetul.Cu camasa si pantofi.Ia tricoul acela pe care il vrei in ghiozdan sau ce iei tu pentru carti si pune-l pe tine in drum spre scoala.

| neutrino a răspuns:

Parintii intotdeauna au considerat ca prima zi de scoala trebuie tratata ca pe un eveniment, ca pe o sarbatoare. Fa-i placerea si nu vei avea decat de castigat!

| zurick a răspuns:

De ce tu ai un tricou care n-ti place?! E garderoba ta trebuie sa ai in ea, doar ce-ti place. Poti sa-l patezi accidental asa incat sa nu se mai poata scoata pata

| OoBunnyoO a răspuns:

Iti poti lua tricoul in geanta si te poti schimba pe drum.

| anonim_4396 a răspuns (pentru OoBunnyoO):

laughing Meriti funda.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu merge metoda lui OoBunnyoO iti sugerez sa ii spui clar ca nu iti place tricoul ca o sa il porti pe acasa si vrei sa mergi cu unul care iti place tie si care se poarta acum.

| MisFit20 a răspuns:

Daca nu te duci cu ea la scoala, ia tricoul pe care il vrea ea, iar tricoul pe care il vrei tu il iei in geanta, si te schimbi...Ai grija sa iti pui tricoul pe care il vrea ea atunci cand te intorci acasa.Keep Safe.

| Killeramaster a răspuns:

Daca e, asculta-o. Mai bine decat sa iti faca nervi inainte de scoala.Gandeste-te ca acolo vei sta decat 3-2 ore. Daca iti e asa rusine, nu iesii din clasa, sa zicem.Hai ma, pana la urma il porti 1 zi, 2-3 ore poate nici mai mult de 3 ore. Dupa numai iti face nervi, ca sunt zile normale de scoala, si atunci fiecare se imbraca cu ce vrea. Daca e, dupa ce vii de la scoala sau mama ta are o zii in care nu e acasa, il ascunzi.Nu va mai da de el, deci.batting eyelashes

| Faruece a răspuns:

Ascunzi tricoul pe care il vrei undeva si inainte sa ajungi la scoala te schimbi!