1.Fetele simple.
2.Si, si.
3. Cele cu bun simt care stiu sa faca si altceva in afara de : fumat, sex, adresat injurii, sau...dependente de droguri in cel mai rau caz.
Sunt fată, dar lasa-ma sa-ti trimit si eu un link, nu de alta dar....descoperi ADEVARUL :))
http://www.facebook.com/....../photo.php
Mi-e si frica sa dau click. poate-mi apare cine stie ce prostie....si-mi sta inima
Gata,gata,m-am lamurit
Dar ce credeai, că mă apuc sa trimit prostioare? Stiu ca e trecut de miezul noptii, dar..ne păstram seriozitatea. Asa e frumos. Cred ca glumele sunt permise, nu?
Da! dar ma gandeam ca mi-ai trimis cine stie ce imagine
O, stai, acum m-am prins, nici n-am fost atentă, sa fiu a naibii.Tu esti autorul intrebării capcană? Nici n-am băgat de seama, am crezut ca esti doar unul ca mine, care raspunde linistit. N-am facut legatura, ca sus ai poză, jos, la raspuns e... fără poză. Apropo, mesajul transmis era bun (ma refer la avatar)
Ma cam indoiesc de "C".
Ba să nu te indoiesti, ca asa e! Cine e bun la suflet e si prost, prost ca face bine pentru altii si nu e apreciat.
Nu neaparat, poate ai avut tu legatura doar cu persoane care catalogheaza astfel.
Si tu in care categorie te incadrezi?
In D, dar Nu cu argumentul respectiv
Eu doar am iubit un imbecil care nu m-a apreciat, ori poate nici n-a fost iubire...O joacă de "copii" mai mari. Stiu ca iubirea nu se stinge asa usor, deci, concluzia, n-am iubit! Dă-o încolo de iubire, ce atata nevoie de ea? Se poate si fără.
De ce pui doar extreme? O cale de mijloc între cele două categorii nu există?
Atunci,ce pot sa-ti zic..cauta-le!
Sunt fata, deci nu sunt lezby.
N-am stiut ca esti fata
Pai Sa nu fie nici prea sofisticata, dar nici prea inapoiata. . Nici prea tupeista [enervanta]. dar nici prea tacuta [timida]. Iar ce-a de a 3-a ntrebare: clar cele cu bun simt. Adica na, sa nu iti fie rusine sa iesi cu ea pe strada. Funda?:X
Ca prietena una simpla si buna la suflet si ca amanta una sofisticata care stice ce face
Effy35 întreabă: