Da!
Și eu am fost înșelat!
Nu merita.
Pur și simplu ea a pierdut, nu tu.
E o târfă.
Change my mine.
O persoana care inseala pe alta e doar o târfă și.
Descotoroseste-te de ea si trăiește ti viata.
Erati lesbi?
Te-a înselat cu un ÈL? ))
Fata a trecut la o relatie normală, nu la una anormală.
Dai block, dacă vezi că te enervează fericirea ei.
Altfel, ignori!
Dacă iti apare mereu postări de-ale ei, inseamna ca tu o ai la "Close Friend", nu invers.
"Pur și simplu ea a pierdut, nu tu."
De unde stii că nu a câștigat ceva mai bun?!
Stai sa inteleg!
Tu esti Daniela, deci femeie. Te-a inselat iubita. Deci tot o femeie.
Si, te-a inselat cu un "el", deci cu un barbat.
Mi se pare ca a facut ceva normal.
Nu-i da mute sau block. Da-i papucii. Si cauta-ti si tu un "el". Sa vezi ca are sa-ti fie mult mai bine.
Buna! Daca te face sa te simti mai bine, da, ii poti da block. Poate te-ar ajuta sa treci peste.
A câștigat un bărbat mai bun, poate, dar a pierdut mult înaintea oamenilor. Înșelatul e o porcărie mare (și totuși am ales sa nu ma leg de Dumnezeu, ca altfel ar fi păcat mare rau de tot).
Sunt băiat și numele meu de familie este: Daniela! Numele meu e Dan
Si dupa ce te-a inselat... te-a bagat la "close friends"? Sigur era... o relatie serioasa? De cat timp erati impreuna?
Pe langa asta, da... nu prea se poate trece asa usor peste. Dar de trecut, o sa treci cu timpul.
Poti sa ii dai "block" si sa nu mai vezi nimic legat de ea o perioada.
Bafta!
Eram și înainte la Close Friends, dar acum o face intenționat. Postează intenționat, ca sa vad tot.
Si revenind, de cat timp erati impreuna? Ca atare... adica erati intr-o relatie si amandoi considerati acest lucru.
Da! Am zis că luam lucrurile incet și aparent a vazut-o pe alta in club și that's all! Vorbeam de 2 ani. Suntem impreuna de 3-4 luni
Sa fim serioși acum, dacă am putea noi barbati am face sex cu 80% din ele iar ele cu vreo 20% dintre bărbați, atunci te întrebi dar stai aia 80% din bărbați ce fac? Fac pe beta, provider
Vezi ca homofobia nu e normala/discriminarea/luarea la misto pe baza sexualitatii.Nu e ceva obisnuit sa vezi o relatie intre doua persoane de acelasi sex(cel putin la noi in RO) insa nu e nimic anormal sau toxic in asta. Apropo, nu stiam ca e o surpriza sa te enerveze fericirea cuiva atata timp cat persoana aia si-a batut joc de tine pentru fericirea ei.
E dreptul meu la libera exprimare.
Legat de partea a doua a postarii tale, ai cunostinte minime. Nu ai inteles nimic.
De fapt, ai înteles cum ai vrut tu. Exact ca si cei care dau cu stângul in dreptul.
Pe undeva p'acolo e o diferenta intre libera exprimare si discriminare pe care mintea ta nu o poate percepe.Mai au rasistii sa vina sa spuna ca le este libera exprimare ingradita pentru ca nu pot fi niste jeguri care isi bat joc de altii si ii urasc fara un motiv pertinent, la fel cum iti simti tu exprimarea libera atacata pentru ca nu esti constienta ca nu bine sa iei in ras si sa faci pe cineva anormal cand nu e cazul.Am inteles ceea ce era de inteles in mod obiectiv, ca iti place sa faci misto si sa iei in ras anumite situatii si oameni fara sa fie cazul.Tu nu vezi nimic rau in asta.
Un om care vrea să te însele, preferă să o facă în ascuns. Dar faptul că fata asta îti face in ciudă, postând imagini, in care e fericită cu altcineva, o face fie din răzbunare, fie că v-ati certat, fie pentru că a hotărât să pună punct relatiei dintre voi.
Nu ai de unde să știi dacă ea te (mai) are in lista de "close friends" pe Insta sau pe Facebook.
Acestea fiind alegeri private. Nu cred că cineva e notificat când X te adaugă sau te sterge din lista de prieteni apropiati.
Orice despartire in care ai investit timp si sentimente doare.
Dar nu poti obliga pe cineva să te iubească, ori să rămână lângă tine.
"Sunt băiat și numele meu de familie este: Daniela"
Într-o postare mai veche ai scris
"Sunt singură la părinți"
E alegerea ta ce vrei să fii.
O sa te citez, cu drag!
"Si nu vad care-i problema in a "isi bate joc de o anumita doctrina (sau de o anumita fiinta mistica) atata timp cat respecta dreptul alora (...)"
Si tot tu spuneai:
"Nu e nimeni obligat sa respecte religia intr-o tara civilizata, poti face misto de o religie la fel cum poti face misto de un film sau un alt produs public, chiar daca altora le place."
Deci, într-o postare anterioara, sustineai cu vehementă contrariul a ceea ce afirmi aici!
Ziceai ca nu e nicio problema in a-ti bate joc de fiintă "mistică" (in conceptia ta), si că nu e nimeni obligat sa respecte religia, ci poti face misto de o religie la fel cum poti face misto de un film sau un alt produs public, chiar daca altora le place."
Vezi ca intri in categoria jegurilor, de care ai amintit, undeva, mai sus!
Iar ai dat dovada ca intelegi pe dos si ca esti batuta in cap.
1.N-ai fost in stare sa dai un contra-argument pertinent si te-ai gandit sa ''demontezi'' un raspuns d'al meu, care n-are nici o treaba cu discutia de fata, asta asa ca un fapt divers.
2.Pot face misto de o religie si de ceea ce impune religia respectiva,pot face glume pe baza acelei religii,dar e de prost gust sa incep atacul la persoana si sa imi bat joc de persoana in sine doar pentru ca urmeaza o anumita religie,dupa cum am zis si in raspunsul ala... daca religia respectiva nu e toxica(adica daca promoveaza imoralitati, cum ar fi discriminarea, luarea in ras a altora fara vreun motiv solid). Chiar daca sunt ateu, chiar daca fac misto(sau nu) de ideologia respectiva, nu inseamna ca trebuie sa imi bat joc de un adept care se simte impacat cu religia respectiva si iti repet, atata timp cat nu trece peste exprimarea libera a altora.Si acum hai sa-ti zic de ce nu intru in categoria aia de jeguri.Ti-am dat exemplul ala cu rasistii si n-ai inteles nimic din el.E o diferenta in a te exprima liber si in a fi un dobitoc si un jeg fata de altii fara motiv.E o diferenta in a suprima exprimarea libera a altora si in a distrage atentia unor idioti pentru a nu mai fi idioti.Tu n-ai facut altceva decat sa discriminezi prin luarea in ras si la misto a sexualitatii acelei fete, spunandu-i ca nu e in regula, cand de fapt in realitate e in regula si nu-i nimic gresit.A da, chiar daca as fi intrat in categoria aia de jeguri, asta nu ar fi confirmat contrariul idei si anume ca tu faci parte din categoria aia.
Cand cineva jigneste un copil, in prezenta mamei, si mama lui se va simti (automat!) jignita.
Cand jignesti pe Dumnezeu, toti ceilalti, care cred in El se pot simti la fel de jigniti, fiindca le ataci credinta, chiar daca nu arati cu degetul doar catre unul!
Deci, indiferent daca insulti pe cineva personal sau "un intreg", greseala e aceeasi.
Bine ar fi să fim mai buni, să ne recunoaștem prostia, dar ce așteptări să ai de la un mârlan?!
Nu da nimic nici block si nimic, lasa chestia asa, te-a inselat si aia e, ce sa facem? Cauta alta iubita care te iubeste si te place, nu e nici o problema, trebuie sa treci peste asta, nu s-a terminat lumea la ea, nu s-au terminat femeile.
Pai tocmai, daca nu dai block si nimic, arati ca nu te afecteaza si nu ii dai satisfactie! Deci mare atentie, dand block sau mute arati ca te afecteaza si ii dai satisfactie.
Lasa sa creada ca nu te afecteaza, ca oricum stii ce si cum, nici nu mai conteaza ca vezi sau nu.
De ce neaparat sa piarda ea? Ea a castigat, ca l-a placut mai mult pe ala din club, el a pierdut pentru ca nu el a vrut sa aleaga pe altcineva.
Ea a castigat, ca doar daca l-a placut mai mult pe ala din club, s-a dus unde ii e mai bine, n-a pierdut in nici un caz, daca la asta te referi, ai dreptate, el e cel ce a pierdut.
Dar aia e, el trebuie sa treaca peste asta cu fruntea sus si gata, si sa nu dea nici un block, ca daca da block ii arata aleia ca sufera si ca-l afecteaza, deci ii da ei satisfactie.
Exact, aia face din razbunare ca sa-i faca lui rau, de aia este bine ca el sa nu-i arate ca sufera, si sa lase sa posteze ea ce vrea acolo, iar el sa nu se uite daca nu vrea, dar sa nu blocheze nimic.
Aiurea, daca ai stii tu cati inseala, nu a pierdut nimic inaintea oamenilor, ca foarte multi fac la fel.
Eu de aia n-am incredere decat in parintii mei si atat, ca restul te pot vinde oricand. Chiar daca te iubeste acum cu adevarat, poate sa treaca iubirea si te vinde imediat sau te inseala.