Trebuie să înțelegi un lucru, că nu vei găsi băiatul perfect... nu băga în seamă ciupercile care îți zic 'balta are pește, băieți mai sunt, lasă-l!".
Atunci când alegi să te distrezi îți cauți un băiat care te amuză, râde și e mai aiurit amuzant, dar așa este, dar nu este stabil și nu va fi în stare să reziste la greutăți cu tine.
Personal nu recomand relații de lungă durată sau gânduri serioase până în anul doi de facultate când ar trebui să te gândești la un viitor, până atunci bucură-te de viață și încearcă să te bucuri de tine și de ceilalți.
Trebuie să înțelegi că un om se poate schimba însă motivația pentru a se schimba cu adevărat (nu doar să zică) ar trebui să fie suficientă (doar o persoană am cunoscut în toată viața mea, care a reușit să se schimbe pentru o fată insă ea l-a susținut și a tras de el 3ani)
Părerea mea am zis-o mai sus, nu lăsa nimic în aer și cu aparențe însă bucură-te de viață că nu e urâtă, nici ușoară, nici frumoasă... e așa cum alegi tu să fie.
Pai exista multi baieti in lume (eu) glumesc, sa revenim, si eu am trecut prin asta (nu k as fii nesimtit ) o fi el glumet si iubita mea rade din orice, dar in situatia ta ar trebui sa te desparti de el si sa gasesc atlu scuze dar nu vreau sa ma bag in relatia ta fundita
Ar fi cel mai potrivit sa te desparti de el nu te merita uite eu sunt cu un baiat de 3 ani si 4 sapatamni dar si el se poarta urat cu mine cateodata ne mai certam ca asa e in orice cuplu unde nu vezi cearta? dar ne mai batem ne mai certam dar tot noi suntem mai ales am trecut prin mult dar nu stiu cum tu poti sta cu un baiat 7 luni si dupa aia sa isi arate adevarata fata ar fi cel mai cumsecade sa te desparti de el pana nu e prea tarziu iti dau un sfat ca De la Fata la Fata. apoii ce vei face e treaba ta dar iti spun sincer un asa baiat sta doar din interes cu tine nu are rost sa iti pierzi timpul cu el mai sunt baieti in lume nu e singurul Daca vrei sa imi accepti sfatu il accepti daca nu fa cum crezi ca e bine ascultati inima si fa ce te indeamna Daca ai facut cum ti-am zis scriemi sa stiu ce ai decis Te-am Pupat Si bafta multa
"" Nu am simtit niciodata ca pot vorbi si lucruri mai serioase cu el, nu am simtit ca imi era aproape in problemele pe care le intampinam "", spui tu.
In aceste conditii si tinind cont si de celelalte (plus ca l-ai cunoscut in bar), nu merita sa mai stai cu el nici o clipa. Si desparte-te cit mai repede, sa nu spuna EL ca ai acceptat relatia din interes. Acum e mai usor, mai tirziu e mai greu.
Pai daca e "fostul tau prieten" care e problema? Te-ai despartit de el asa cum era cel mai bine.
Cred ca s-a saturat sa te vada tot timpul trista, cu probleme.
My God "Woman"! Aveti 16 ani, nu 80. Toata viata inainte.
( asta pana cand "cel de sus" nu ne convoaca le vreo sedinta...)
- Nu prea poti sa ceri seriozitate intre
16-20 ani (la unii, mai mult), cand hormonii circula prin voi cu "viteza luminii".
- Daca tu te-ai maturizat mai repede din cauza anumitor probleme, "bad for you". Cauta pe altul care te intelege sufleteste. Tu ai nevoie de comunicare mai multa, de cineva care sa te asculte, sa te alinte...sa te puna in centrul atentie. Cam greu la 16 ani.
- Imbraca-te si tu in culori mai vii, adopta o atitudine pozitiva, o fata zambitoare. Alegerea e a ta, dar eu iti spun sa cauti si alti baieti.