| Leili a întrebat:

Hey! Ma cam aflu întrun impas cu mine însămi și sper ca m-ați putea ajuta cu un mic sfat pentru a scăpa din asta. Îmi doresc sa ma împac cu fostul, sa-i atrag atenția. Vreau sa încerc sa-l fac sa se apropie din nou de mine, dar sincer nu știu cum sa fac asta. Pot spune ca am rămas prieteni. Mai vorbim uneori, dar cam rar. Când ne întâlnim ne imbratisam, mai schimbam doua vorbe și când se întâmplă să petrecem mai mult timp unul în preajma celuilalt începe sa ma enerveze (cred ca pentru a ma face sa-i dau atenție sau nu știu ) Adică ma gâdila, ma inghionteste,... Doar ca uneori parca e altfel. Mi-a și spus ca vrea sa petrecem mai mult timp împreună, doar ca atunci când ii propun sa ieșim se nimerește ori sa fie ocupat, ori răspunde greu. Știți cum as putea face sa ii atrag atenția fără sa par disperata sau fără sa dau de înțeles altceva decât vreau? Vreau doar sa-l recucerească din nou.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Freya1 a răspuns:

Intai de toate trebuie sa stii clar de ce v-ati despartit, ce nu ti-a convenit, care cu ce a gresit. Apoi sa te analizezi pe tine si pe el sa vezi daca v-ati schimbat si il vrei inapoi din pricina asta sau doar pentru ca te-ai obisnuit cu el si nu vrei sa fii singura.
De foarte multe ori dorintele de impacare cu fostii pot fi si inselatoare.Adica,atata timp cat stati departe unul de altul si sunteti simpli prieteni sa va intelegeti de minune, dar cand aveti o relatie si impartiti sarcini si obligatii sa nu va mai suportati.
Cred ca trebuie sa te gandesti bine la ce vrei sa faci si sa discuti cu el direct.

13 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Buna,
El nu are de unde sa stie ce e in mintea ta, nici tu.
Poate e sentimentu reciproc.
El nu indrazneste, tu nu si asa trece timpul si nu face nimeni nici un pas.
Societatea ne-a invatat ca baiatul trebuie sa ia mereu initiativa.
Poti sa incalci aceasta regula daca nu ai orgoliul mare si sa-i spui direct.
Ai grija, e posibil sa si profite de asta, dar nu 100%.

| Frank51 a răspuns:

Din cate mi-ai dat de inteles acest tip nu mai vrea o relatie cu tine. Orice sfat iti dam nu o sa te ajute, dar daca chiar vrei:

Sfatul meu este sa il chemi la tine acasa, si in caz ca vine, pregateste-i cea mai tare noapte din viata lui.

| Donsavas a răspuns:

Pentru a nu da de inteles altceva decât ti si propus, zi i direct! De ce? Vei părea disperată dacă, cu insistenta, vei incerca sa i acaparezi atenția după ceva timp in care ati fost împreună. Cred ca l cunosti si nu mai e cazul sa te ascunzi dupa vișin.

| Leili explică (pentru Donsavas):

Da... Sunt tipul de fata mai timida și sincer nu știu cum sa i zic

| xerxes1 a răspuns:

Esti disperata.
El stie deja asta.

| denisTiky a răspuns:

Spune-i direct ce ne-ai spus si noua(mai putin partea ca te enerveaza, pentru asta incearca sa intri in jocul lui si sa il enervezi si tu cu din astea, daca fumeaza, mai bine, ascunde-i tigarile, bricheta, etc)

Si eu am avut o prietena, iar cand gresea ea ii spuneam ce a facut si ea se victimiza foarte mult si pentru ca tineam la ea mult, tot eu am ajuns sa o caut. Asa ar trebui sa faci si tu, victimizeaza-te, stiu ca lui nu o sa ii placa, pentru ca nici mie nu mi-a placut si pentru asta o sa vrea tot el sa te recapete ca sa nu te piarda de tot. Si asa ai rezolvat problema. Daca nu te cauta dupa ce te-ai facut tu victima, atunci inseamna ca nu tine la tine si nu ii pasa de relatia voastra. Eu, fiinda tineam la prietena mea, am cautat-o si asa m-am pus din nou bine cu ea, practic tot eu am rezolvat...asta e, baieti trebuie sa suporte mai multe pentru prietenele lor, nu invers.

| Leili explică (pentru denisTiky):

Hmm... Am sa încerc! Cine știe!? Poate va da rezultate. Mersi

| lovecats123 a răspuns:

Trebuie sa urmezi doi pasi de baza:
1)sa deveniti bff
2)sa ii dai motive sa se reindragosteasca de tine
Cum faci asta? Ei bine, trebuie sa ii dai un mesaj prin care sa ii ceri sfatul despre un baiat pe motivul ca,, baietii stiu mai bine cum gandesc alti baieti, si daca tot sunteri amici..." (poti inventa o poveste cu un baiat inexistent care te curteaza sau ii poti spune ca te-ai atasat de cineva care este la mare distanta de tine-ceva care sa ajunga la inima). Incet, incet, o sa se deschida si el in fata ta si atunci va veti apropia din ce in ce mai mult pana va dati seama ca sunteti facuti unul pentru celalalt. Bafta!

| Leili explică (pentru lovecats123):

Mersi pentru ajutor! Am sa vad cum va merge.☺️

| Al_Fatahi_Rashed_2000 a răspuns:

Ii zici pur si simplu ce simti si sigur o sa inteleaga.

| LLuk21 a răspuns:

Ii spui ce simti pentru el. Daca nu eu sunt disponibil.

| Leili explică (pentru LLuk21):

Bine ca ești disponibil! Te pun în capul listei :3

| LLuk21 a răspuns (pentru Leili):

Iei happy