| InspectorulTPU a întrebat:

Hey ma cam enervaza bunicamea cu scandalu asta.
Am 13 ani si fratemo 19 si merereu cand mergem la masa sau etc incepe cu oftatu dar intentionat cand stam langa ea zice of of etc ce mai muncesc etc ca eu nu stau cu parinti au pleacat ca au fost inebuniti de bunicamea si acu daca mergem si noi odata la 2 luni incepe sa nu va mai duceti acolo niciodata decat 5 milioane pai estea sunt bani etc incepe mereu taicameo acu e somer maicamea are un servici slab straight face. Ne ajuta si ei cu ce pot dar nu ne suna nu ii intereseza de noi dar ei cred ca ne iubesc ca ne pupa glumesc cu noi dar parca nu ii intereseaza de noi trebuie sa mergem noi la ei. Deci ce sa fac cu bunicamea asta ca acu toata viata o sa ma inebuneasca ca ma crescut si trebuie sa fac ce vrea ea sa fac absolut tot ma si enervaza ce sa fac ca daca ii spun 2 cuvinte imi spune sa ma duc la parinti si eu cred ca plec de nebun in lume sau ma sinucid ca nu mai rezist.

8 răspunsuri:
| DarkSunshiine a răspuns:

1. N-am inteles nimic
2.eu am 13 fratemiu 18
3. scoateti din cap ideeea sinuciderii

| PetreConstanta a răspuns:

O sa ai si tu copii si ai sa vezi cum este - o sa-ti vina randul si nu o sa mai gandesti asa

| ShyKido a răspuns:

Si eu am o bunica. e insuportabila. dar ce sa.i faci? big grin. de plecat nu pleaca. ^.^

| Paywa a răspuns:

Nu am inteles absolut nimic.

| ellalove a răspuns:

Pff sa o cunosti uh pe bunicamealaughing e singura persoana din familie pe care jur ca nu o suport cand o va in fata ochiilorwinking mereu ma jigneste si spune ca nu sunt buna de nimic:-J da parca de aia numai pot eu de ealaughing) nu o baga in seama pe bunica tha! sa tii minte ce iti spun acum:Nimeni si nimic nu merita efortul pe aceasta lumehappy o sa vezi cand o sa cresti mai mare si o sa iti dai seama singura! Ei binee si eu am 14 ani dar am trecut prin mai multee si nahhappy oricum bafta:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sant batrani.si nu pot munci sa va tina pe voi.si-au crescut copii lor.sant obligati sa cresca si copii copiilor lor? fiecare sa-si cresca odraslele, nu sa dea din cur si atata. taicatu e somer? si ce face? poate pescui, poate munci zilier.si cu ce face el si cu cat castiga maicata puteti fi o familie. puteti face si voi cate crva, nu sa stati in calculator toata ziua ca mancarea nu vine din vant si costa bani.ce sa faci tu cu bunicata? las-o sasi traiasca batranetile linistita si fugi la parinti acasa.ea ce sa faca cu tine? noi santem patru si avem impreuna 8 copii. daca-i ducem pe toti la tara sa stea si sai hraneasca doi batrani de 80 si 70 de ani ti se pare normal?

| Pirkko a răspuns:

Nu uita sa te sinucizi cu o carte de gramatica in mana!
Tu ce faceai la scoala la orele de romana? Oribil scrii, oribil te exprimi. Yark!

| Nymphetamine a răspuns:

Sunt batrani,nu le pot face pe toate. Poate vor sa ceara ajutor si nu stiu cum asa ca incep sa ofteze. Ar trebui sa fiti recunoscatori sa va ajuta si sa incercati sa le dati si voi din cand in cand o mana de ajutor. Nu o mai duc mult, mor inainte sa te sinucizi, asa ca ia-ti gandul.