| Live.Laugh.Love a întrebat:

Hey! Mai tarzaiu o sa ma duc la ziua cuiva [bff]. Nu stiu ce sa-i scriu pe felicitare big grin. Adica NU vreau gen: "la multi ani!" straight face. Ci as vrea ceva original si haios in acelasi timp, pe langa acel La Multi Ani sa mai fie ceva original... cine imi da cele mai frumoase, originale si genilale idei are fundawinking si voturile bune! happy

mersi

Răspuns Câştigător
| NuConteaza_3642 a răspuns:

1.
Draga [NUME]
Cu ocazia zilei tale de nastere eu iti doresc multa sanatate, bucurie si noroc in iubire, si te stopesc cu o picatura de speranta, pentru ca acesta zi sa fie cea mai tare!
2.
Draga [NUME],
Iti doresc ca ziua ta de nastere sa-ti aduca numai bucurii, si multe surprize, iar in viata sa ai parte de impliniri si succese!
3.
Sper ca pe viitor sa fim la fel de bune prietene, la multi ani!
Ziua ta este cea mai speciala, sa fii sanatoasa, fericita iar sufletul tau sa se umple de bucurie!
Cu drag [NUMELE TAU]

8 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Vrei ca un strain sa iti spuna o urare ORIGINALA pentru amica ta? Ce-ar fi sa ii scrii ceva ce ii urezi tu foarte sincer si din inima? Ne-original si ne-genial, dar autentic.

| lays a răspuns:

Pai trebuia sa-i iei o felicitare cu text.eu asa am primit de la prietenele mele de ziua mea si mi au placut foarte mult. una cu un iepure care arata fundul siu scria: sarutari pe obrajorilaughing...si alta cu o veverita care spunea: m am uitat in jur si tot nu am reusit sa gasesc un prieten mai bun ca tine.straight face si eu le prefer pe astea cu text cand trebui sa dau cuiva. te scapa cand nu ai inspiratielaughing

| R9kitty a răspuns:

Intr-o gradina inmiresmata
ma plimb si-o floare imi zambeste.
O alta floare mai frumoasa
ca-i ziua ta imi aminteste.
M-aplec sa rup firava floare
ca sa ti-o daruiesc,
o strang in brate si-o sarut
si simt apoi cat tin la tine
Dar floarea iute se ofileste
si nu pot sa ti-o dau asa,
deci singurul dar, prieteno
e "La Multi Ani" din partea mea!

| Mike_7523 a răspuns:

Ti-as ura implinirea tuturor dorintelor, dar mi-e teama ca daca se adevereste, la anul' nu o sa mai am ce sa-ti doresc.

asta e destul de comicwinkinglaughing

De ziua ta, noi, prietenii tai suntem alaturi de tine si asteptam sa dai de baut. La Muuulti Aaaani!

Fie ca ziua de azi sa fie cea mai fericita zi din viata ta. Si fie ca ziua de maine sa fie si mai fericita decat cea de azi!

Ani frumosi sa-ti vina-n cale! Sanatate si... parale!

La Multi Ani inca o data, spune-mi, cand o facem lata?

...sa te simti ca pasare in inaltul cerului, ca o ploaie datatoare de viata, sa simti ca esti tu cu adevarat...

Sunt destul de tari spun eu... dar asta doar tu decizi si zii la MULTI ANI FETEI/BAIATULEU LA CARE MERGI SI DIN PARTEA MEA!winking

| LiaGore a răspuns:

-Zambeste...astazi e o zi speciala, fii gata sa te simti importanta si nu uita ca ai alaturi o prietena ce va fi mereu in umbra ta!
-•Acest mesaj nu contine grasimi, colesterol sau aditivi. Este in intregime natural, dar contine mult, mult zahar. Totusi, nu poate fi nici pe departe la fel de dulce ca persoana care-l citeste. Zambeste si La multi ani!
-hai afara LA banca, suntem MULTI nu te asteptam ANI de zile! citeste ce e scris cu litere mari!
altele nu mai stiu

| LiaLiuta a răspuns:

Sal eu asi scrie ceva de genul:
Foaie verde
Solz de peste...
18 ani cine'nplineste (sau cati ani are)
Bun de cinste se numeste... happy Sper sa iti fie de folos

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bine da poti sa-mi scrii o scrisoare frumoasa te rog

| MinnieHaha a răspuns:

Pai... eu i-as scrie un fel de dedicatie! nu sunt eu eniu, dar sunt mai mult ca sigura ca o sa gasesti u ceva. Iti garantez ca daca ii scrii ceva frumos(o dedicatie ex), o sa se bucure! Oricum, nu trebuie sa-i faci nimic imteresant! Ce ii vei da va veni din inima, si asta o va bucura!(parerea mea)