Eu te-as sfatui sa incerci sa te calmezi,pentru ca daca matusa si unchiul tau v-or sta pentru totdeauna cu tine nu ai alta optiune.
Daca vrei cand mai cresti,sau daca ai varsta necesara pentru a calatori singur, si daca o cunosti destul de bine pe mama ta, sa mergi in Italia si sa incerci s-o cauti singur pentru ca matusa si unchiul tau nu cred ca ar fi de acord cu asta.
Ai macar numarul de telefon al mamei tale? Sau mai vorbiti macar?
Nu stiu ce sa iti spun.Sincer...Mi se pare o situatie pe care cred ca nimeni nu si-ar dori-o.Si cred ca ar fi trebuit sa mentionezi mai sus varsta pe care o ai, pentru a intelege cu totii mai bine prin ceea ce treci si sa facem o diferenta intre cati ani aveai atunci cand matusa si unchiul te-au infiat.
Pana atunci iti doresc numai bine, si nu stiu daca ceea ce ti-am scris ti-a fost de folos...Eu am incercat doar sa te ajut.Iti doresc sa gasesti tu solutia, fara ajutorul nimanui, pentru ca cel ce trece prin acele situatii stie mai bine!
Aha.Daca tu zici ma...Nu ma cunosti deloc asa nu pretinde si subliniez asta...ca tu chiar ma cunosti, si habar nai care e situatia asa ca tu de ce naiba te mai bagi? oricum eu sunt satanista asa ca ce mama dracului ai vrea sa fac? sa spun te rog si multumesc? sa spun te iubesc si sa zambesc ca o idioata cand de fapt totul e negru? poape pentru tine e roz dar pentru altii nu este asa ca shut the *** up!
Vai ce ma bucur pentru tine, ma bucur ca te-am ajutat...wtf e in capu tau, nu vreau sa stiu asa ca mai bine nu mai raspunde la intrebarile mele...siiii sictir ma mazga
Pai si asta-i sa le suporti mofturile bosorogilor? da-le foc la casa, sa vezi cum or sa te respecte.cum dracu isi permit sa te enerveze cand tu le-ai permis sa te infieze si sa te creasca? unchii tai nu au minte deloc!
Daca esti satanista cu atat mai mult.sinucide-te!
Si draga mea
ai pus o intrebare pe TPU
deci poate raspunde cine vrea. deci nu cred ca se pune problema "ca tu de ce naiba te mai bagi?"
si se vede cum esti din felul in care vorbesti
asa ca daca te enervezi datorita ca altii iti raspund la intrebari mai bine nu ai intreba
Daca tu esti proasta nu trebuies a fie toti,asa ca...tie iti e ciuda pentru ca asta e adevarul, te doare, nu?NU ai cum sa ma cunosti cretino asa ca hai sictir cu fitele tale
De ce sa imi fie ciuda? pentru ca esti blestemata sa duci viata asta? nu mersi
fite
Vai draga...du-te si impuscate ca ai face un bine societatii
Tu vorbesti?
sa stii ca mie nu imi plac papagalii
mai ales cei prost crescuti
si sictir!
ne oprim aici.te-am ajutat destul
nu imi mai pierd eu timpul cu tine
Cum poti sa spui cuiva sa se sinucida? Tu chiar nu ai minte?
Daca te-ar pune cineva sa te sinucizi cum ai reactiona?
Cred ca ar trebui sa te gandesti mai mult cand dai un raspuns aici. Saitul este TOTI PENTRU UNUL. nu trebuie sa te comporti asa cu cineva!