Spune-i ca Pastele, Craciunul si Revelionul doresti sa le petreci in sanul familiei, deoarece consideri ca sunt cele mai mari sarbatori Religioase si e mult mai frumos sa le petreci in familie.Cu alte ocazii, ai sa pleci de acasa.
Spune-i ca decat intr-un loc unde sa nu te simti bine, mai bine acasa.Si ca ai timp sa faci revelionul in alta parte toata viata, acasa nu vei mai avea ocazia sa mai stai dupa ce iti vei lua zborul.Parerea mea e sa te bucuri de revelionul in familie cat mai poti.
Buna!
Tu iti poti face revelionul acolo unde te simti tu cel mai bine.nimeni nu te obliga!
Poate zice in gluma.nu stiu ce sa-ti spun. Nu o mai asculta
Ai putea sa gasesti cativa prieteni sa va distrati undeva, e altfel. radeti, dansati.
Distractie placuta!
Faci revelionul acolo unde te simti tu cel mai bine.Si in orice caz nu e treaba vecinei tale unde iti faci tu revelionul.In locul tau i-as zice vreo doua, trei
Buna!
E foarte frumos sa petreci revelionul cu familia!
Si spune-i vecinei tale ca petreci revelionul cu familia pentru ca te simtit bine! Si ca pe ea nu ar trebui sa o priveasca ce faci tu! [spune-i asta, intr-un mod decent]
Nu cred ca ei i-ar placea sa te iei si u de fiica-sa!
Un revelion frumos alaturi de cei dragi!
Mie unul mi se pare o prostie ca intr-o familie sa fie toti plecati.Parintii stau sg akas iar uh umblii de nebun/a cu prietenii cel mai bine este asa. Stai si tu acasa pana la 12:10...si dp aia te duci la o prietena/prieten. Anul accesta m-a rugat un prieten sa plecam la munte. Dar eu raman acasa cu familia mea! >
Salut. e ff iritant cand se intampla ca oamenii sa comenteze si apoi sa te compare cu cine vor ei. fa-i si tu la fel. spune-i ca de ce nu-si tine si ea nasul la ea acasa, ca vecina draguta de alaturi .gasesti tu ceva.
iar revu il petreci cum vrei, nu cum vor altii.