Este troll intrebarea? Nu pot sa disting daca tu chiar ai o problema sau cauti atentie.
Daca totusi esti serios,iti recomand cu caldura sa vorbesti cu cineva in care ai incredere,sa ceri parerea mai multor oameni si in cel mai rau caz sa apelezi la protectia copilului,presupunand ca esti inca minor,daca este o problema grava,desi ma indoiesc.
Nu ar fi problema religia sau ca nu ti-au dat bani,dar ce spui tu suna a abuz emotional,sa nu te lase sa fii tu insuti, sa rada de tine. Poate esti si mai timid de fel si iei lucrurile prea in serios, dar, in orice caz, parintii trebuie sa fie langa tine, sa te sustina, nu sa faca ce spui tu pe aici.Nu prea te inteleg,ce rapire,ce intrare in iad? Eu sunt crestin ortodox,dar religia mea ma invata sa fiu bun cu ceilalti,toti suntem egali in fata lui Dumnezeu,planul Lui si scopul final al vietii e ca noi sa ne desavarsim,sa traim fericiti atat aici,cat si dupa ce murim.
Parintii nu prea poti sa ii schimbi,adica na,asa te-ai nascut,poti in schimb sa vorbesti cu cineva care te-ar putea intelege,sa faci cunoscuta problema ta,daca chiar esti serios,poate cineva exterior,un prieten in care ai incredere,un profesor,cineva care nu te-ar judeca ci te-ar putea ajuta si indruma.
Ar mai fi si posibilitatea ca tu sa dramatizezi un pic, sa ma ierti, daca e o presupunere falsa, dar cu totii ne-am simtit constransi de parinti la o anumita varsta, nu deznadajdui, cauta sa te accepti tu pe tine, ceilalti daca nu te accepta e problema lor.
Bafta si sa ne spui ce ai rezolvat!
As vrea sa te intreb un singur lucru: de ce TREBUIE sa te botezi? Dupa mine... Dumnezeu nu obliga pe nimeni sa vina la El...