| Any_1048 a întrebat:

Heytongue care sarbatoare spuneti voi ca este mai importanta Valentine`s Day sau Dragobetele?big grin

Răspuns Câştigător
| SimsClub a răspuns:

V Day este o sarbatoate catolica deci pentru noi nu are nicio semnificatie. In Romania aceasta zi este una strict comerciala. Dragobetele nu este asa populara deoarece evident nu aduce la fel de multi bani celor care au diverse afaceri iar romanii prefera sa importe sarbatori decat sa dezvolte ceea ce au happy

17 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dragobetele, că este românească!
Pa, pa.

| Vizitiul a răspuns:

Niciuna! O adevarata sarbatoare ar fi, atunci cand se naste un copil.

| Vizitiul a răspuns:

NICU - Stiu ca doar se spune. Asta nu inseamna ca fac ce se spune, nu? Si nu inseamna ca ce se spune este si adevarat, nu? In fine, sarbatoresti ce doresti.

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Nu am sarbatorit-o pe niciuna, niciodata, nu e o Sarbatoare pe care sa o agreez, pur si simplu, nu ma inspira si nu imi spune nimic.
Deci, raspuns final, niciuna.

| emy a răspuns:

Nu stiu, cred ca dragobetele.Dar nu sunt deloc sigura.

| Minnie a răspuns:

Din punctul meu de vedere, Dragobetele pentru ca este romaneasca!

| Enigmă a răspuns:

Valentines e doar o sarbatoare comerciala.
Dragobetele este romaneasca, dar trebuie sa sarbatoresti ceea ce ti se pare tie mai important in viata, si asta nu e pe o data fixa sau o data in an.

Bafta!:]

| JaJe a răspuns:

Pentru mine Valentine's Day pentru ca este o sarbatoare internationala (ceea mai populara) pe cand Dragobetele, nu s-a auzit niciodata in Vestul Europei.

| 100SweetSmile4you a răspuns:

Pentru un american, logic: Valentine's Day.
Iar pentru un roman, ar trebui ca cea mai importanta sarbatoare sa fie Dragobetele.
Insa...nu este o regula prea stricta.Fiecare sarbatoreste ce vrea, fie si ambele sarbatori. happy

| Alecsaandrra a răspuns:

Nici unalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Drojdiere sti ca atunci cind se naste un copil se spune ca se naste un pacatos si trebuie sa plingem? dragobetele este mult mai important pai ori suntem romani ori nu mai suntem?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In general nu sunt cu sarbatorile.Dar daca ar fi sa aleg intre cele doua as alege Dragobetele. Valentine`s Day este o sarbatoare americana, furata de romani si astfel devenita un bullshit romanesc.

| annyalexa a răspuns:

Pentru mine Dragobetele.

| Ana_1799 a răspuns:

Dagobetele adica asta e ca si valentine's day numai ca el o sarbatoare sau ce o fi ealaughing a romanilor. valentine's day e luata de la engleji. eu asa stiu
sper ca ti'am fost de foloshee hee

| deadangel_1375 a răspuns:

Ambele sunt importante pentru ca semnifica dragostie fiecare dar nah eu zic ca Valentine`s Day acum cum crezi uh...

| Gabriela_4449 a răspuns:

Both.

| Dumitru_Remus_1987 a răspuns:

Daca te afli in America atunci este Valentine`s Day, daca esti in Romania atunci este Dragobetele happy Fundita?

Întrebări similare