Pune problema așa, tu ai privi o fată la fel dacă ar fi arso cu mai mulți? Păi așa își vor pune și ele probelma
Nu cred ca fetele isi pun astfel de intrebari
Crede-mă că-si pun.
Normal ca nimeni nu vrea o tipa care a mai fost cu tot liceul. Daca nu a stat cu 30 de ce ar sta cu tine? Cred ca este mare lucru sa stai cinstita pana la cununie.
Nu le intereseaza. Vor sa rezisti macar 20 min ca sa le satisfaci bine, trebuie practica
Depinde de vârstă... după 23-24 de ani încolo mi-aș pune niște întrebări de ce nicio fată nu l-a vrut până atunci. Dacă pur și simplu ar fi vreun principiu de al lui de păstrare și n-ar fi apărut tipa potrivită atunci aș înțelege și nu mi s-ar părea mare lucru
Dar de la cat ar fi normal sa inceapa "treaba"? 12-13 ani? Daca 24 e maximul dupa care esti considerat deviant.
Am zis eu ceva de 12 ani? nu există decât vârsta de 12 ani și 24? ce e între ele nu mai există? Așa vă place s-o dați în extreme de n-ai văzut
Sunt nebuni virginii astia, intre 18 și 24 sunt totusi 6 ani...
La ce comentariu te aşteptai?
Virginilor trecuţi de o anumită vârstă nu le prea place să li se spună sau nu vor să accepte că au o problemă.
Eu spun ca este un minus, sa ne gandim logic, te intalnesti cu o fata de 20 de ani care a facut si tu virgin, ea te priveste ca pe un bebelus care trebuie invatat, in loc ca ea sa experimenteze sexul, noi pozitii, trebuie sa iti fie profesoara, incepe si si tu cu mature care sa te invete
Tocmai ai demonstrat ca esti o fiinta impulsiva, ai dat fundita celui care ti-a satisfacut ego
O să scriu despre țara noastră. Să zic că pentru oamenii virgini de la noi din tara încă este bine. Aici cred că, fata de cei din străinătate, oamenii sunt mai indulgenți in proporție de ~40%.
Pentru unele este un plus pentru altele minus, este foarte subiectiv. Din pacate pentru majoritatea este un plus.
Nu le pasa chiar atat de mult pe cat ai crede.
Insa, chiar si asa, pot fi sau nu fi probleme.
De exemplu, daca ea e mai experimentata, s-ar putea sa simta naspa ca tu sa fii la inceput de drum.
Iar a-2-a, si ceva mai naspa, e chiar mintea ta.
De multe ori tu poti sa-ti faci singur probleme din cauza asta, gen daca ea a mai avut parteneri, iar tu nu, s-ar putea sa te oftice asta. La fel s-ar putea sa te simti naspa, si oarecum complexat ca inca esti virgin.
Dar daca stii sa depasesti aceste momente, nu va conta acest aspect.
Bine, poate doar daca respectiva are o religie ceva mai severa.
Daca te misti Dumnezeieste sa se suie pe pereti de placere, nici nu mai conteaza. Daca nu o sui pe pereti de placere nu prea faci nimic.
In mod normal e pacat sa intretii relatii sexuale si sa stai cu femeia inainte de casatorie.
Dacă e trecut de 22-23 de ani, hai să zicem maxim, dar maxim 25 de ani şi e încă virgin, pentru mine cel puţin este clar că are o problemă. (sau mai multe)
De multe ori nici nu este nevoie să-ţi spună, îi poţi mirosi de la o poştă.
Dacă găsești unu de 25 de ani să zicem și ți-o trage bine de tot așa vreo 5 numere lejer, apoi când își fumează țigara îți spune că era virgin...ce reacție ai avea?
1.Nu cred în basme.
2.De ce ar fi rămas un astfel de mascul atât de sigur pe el, atât de..........capabil,virgin până la 25 de ani?
Să zicem că a avut un defect și atât a durat să îl depășească, apoi a aflat și el cât e de bun.
Sau orice altceva, se găsesc motive.
Voia să își deschidă al 3-lea ochi, sau poate a fost convins de părinți că dacă face sex se duce în iad.
Ori poate voia să facă asta cu acea persoana pe care o considera sufletul lui pereche.
Basme.
Ba chiar deloc
Ba eu cred că da sau cel mult, dar cel mult, sunt doar cazuri excepţionale.
Poate o să ai parte
Nu exista. Doar speriatii de bombe ajung virgini la 25
Pe romaneste, acestea sunt usuratice si atractia lor este catre cei usuratici.
Omul nu poate sa coboare standardul (principiul) decat in inima lui si a altor oameni. Dar raul este acelasi, chiar daca unii il imbratiseaza cu placere. Este mai greu primul pas; urmatorii pasi spre degradare sunt din ce in ce mai usori si mai atractivi. Aceasta este o parte lipsei de educatie de care tot vorbesc.
Nikola Tesla a fost și el speriat de bombe?
Sunt destui oameni care sunt așa, dar dacă tu generalizezi și ai o părere pe care nu o schimbi în niciun fel asta e.
Mie nu îmi place să pun etichete, nu doar în cazul asta
Omul ala a trait in alt secol . Argument mai cretin nu puteai sa-mi dai.
Nu erau femei pe atunci și oameni care și-o trăgeau, clar secolul era problema zici tu.
Imi place ca adesea astia cu probleme numai cu personalitati importante va asociati. Mai ales cu persoane care probabil si-au dedicat viata unui ideal si au facut o schimbare in lumea asta insa nu asta conteaza, conteaza acel sigur lucru pe care il aveti in comun. Ba, tu nu esti Tesla, tu esti un marian dintr-un sat din Romania si mai mult ca sigur nu esti virgin pentru ca stai calare pe carti, din moment ce esti pe TPU
Sau lasă.
Te abați de la subiect.
Eu ți l-am dat pe el exemplu pentru că am vrut să te fac să nu mai generalizezi, nu e vorba despre mine aici.
Trebuie să fii handicapat mintal ca să generalizezi orice lucru.
Având vedere că nu te-am jignit cu nimic ești cam tare la tastatură.
Stau si tocesc fundul la FIFA si se compara cu Tesla
Te-ai abătut de la subiect când ai comparat virgineii care freacă menta pe TPU fără niciun scop în viață cu Tesla
Unde am comparat eu virginii de pe site( sigur că te gândești la anumiți utilizatori aici) cu Tesla? Îmi arăți?
Eu doar am contrazis ce ai spus tu și anume "DOAR speriații de bombe ajung virgini la 25", de aia l-am adus în discuție pe Tesla, mie nu îmi place să generalizez, m-aș insulta dacă aș gândi așa.
Nu vad de ce virginitea ar fi un defect si experienta bogata este o virtute. Este mai ok o tipa sau un tip care a umblat cu jumatate din oras? La propriu. Stiu pe cineva care a facut sida si s-a dus dupa ce a umblat cu prea multi. Cand traiesti in placerile trupesti sa nu te miri ca te lovesc bolile. O fata cu prea mult la activ (30+) imi pare una care nu stie ce vrea si niciodata nu va sti. Umbla de la unul la altul cautand ceva....nice ea nu stie ce. Astia nu sunt de familie, pe multi ii vezi tot singuri si la 40 ani, experienta multa dar cu ce iti ajuta daca nu te stabilesti cu o persoana pana la urma?
Argumentul cu sida e cretin, asta e o boala cu care poti sa te nasti pentru ca se transmite si de la mama la fat si cu care se poate trai mult si bine cu tratamentul adecvat.
Femeile au un instinct de pre-selectie, adica sunt mai atrase de un barbat ce are o viata privata activa sau de cei insurati. Spre deosebire de barbati, lucru care e greu de inteles, cand un barbat este incercuit de un grup de femei acesta devine mai atractiv.
Cumva totul se vede din felul in care ne purtam, iar ca barbat singur este mai greu sa gasesti o femeie, daca mai esti si virgin este evident ca este si mai greu. Eu zic ca e un mare minus.
Bun raspunsul.
S-au facut studii in domeniul acesta. Ce spui tu am invatat in basme si in filmele animate disney.
NU m-am referit ca cineva intentioneaza sa strice casa cuiva, doar ca intr-o oarecare masura un barbat care a reusit sa realizeze ceva este mai compentent decat un virgin sa asigure stabilitate unei femei. In absolut orice experienta iti ofera un avantaj, fie ca esti femeie sau barbat.
Daca tu gandesti diferit, bravo tie. Exceptia de la regula intareste argumentul, dar asta nu inseamna ca vre-unul dintre noi detinem adevarul. Pana la urma totul este circumstantial.
Mario1996 întreabă: