anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey. Pentru fete/femei mai conteaza daca esti virgin? Este un plus sau un minus?

Răspuns Câştigător
| Sayiumi a răspuns:

Pune problema așa, tu ai privi o fată la fel dacă ar fi arso cu mai mulți? Păi așa își vor pune și ele probelma

52 răspunsuri:
| Dantone a răspuns (pentru Violleta2022):

S-au facut studii in domeniul acesta. Ce spui tu am invatat in basme si in filmele animate disney.
NU m-am referit ca cineva intentioneaza sa strice casa cuiva, doar ca intr-o oarecare masura un barbat care a reusit sa realizeze ceva este mai compentent decat un virgin sa asigure stabilitate unei femei. In absolut orice experienta iti ofera un avantaj, fie ca esti femeie sau barbat.
Daca tu gandesti diferit, bravo tie. Exceptia de la regula intareste argumentul, dar asta nu inseamna ca vre-unul dintre noi detinem adevarul. Pana la urma totul este circumstantial.

| Jus7t a răspuns (pentru anonim_4396):

Poate o să ai parte laughing

| Adry05 a răspuns:

Depinde de vârstă... după 23-24 de ani încolo mi-aș pune niște întrebări de ce nicio fată nu l-a vrut până atunci. Dacă pur și simplu ar fi vreun principiu de al lui de păstrare și n-ar fi apărut tipa potrivită atunci aș înțelege și nu mi s-ar părea mare lucru

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Adry05):

Dar de la cat ar fi normal sa inceapa "treaba"? 12-13 ani? Daca 24 e maximul dupa care esti considerat deviant.

| Adry05 a răspuns (pentru anonim_4396):

Am zis eu ceva de 12 ani? nu există decât vârsta de 12 ani și 24? ce e între ele nu mai există? Așa vă place s-o dați în extreme de n-ai văzut

| Welterweight a răspuns (pentru Adry05):

Sunt nebuni virginii astia, intre 18 și 24 sunt totusi 6 ani...

| Welterweight a răspuns (pentru Jus7t):

Nu exista. Doar speriatii de bombe ajung virgini la 25

| Welterweight a răspuns (pentru anonim_4396):

Argumentul cu sida e cretin, asta e o boala cu care poti sa te nasti pentru ca se transmite si de la mama la fat si cu care se poate trai mult si bine cu tratamentul adecvat.

| anonimg a răspuns (pentru anonim_4396):

Pe romaneste, acestea sunt usuratice si atractia lor este catre cei usuratici.
Omul nu poate sa coboare standardul (principiul) decat in inima lui si a altor oameni. Dar raul este acelasi, chiar daca unii il imbratiseaza cu placere. Este mai greu primul pas; urmatorii pasi spre degradare sunt din ce in ce mai usori si mai atractivi. Aceasta este o parte lipsei de educatie de care tot vorbesc.

| Jus7t a răspuns (pentru Welterweight):

Nikola Tesla a fost și el speriat de bombe?
Sunt destui oameni care sunt așa, dar dacă tu generalizezi și ai o părere pe care nu o schimbi în niciun fel asta e.
Mie nu îmi place să pun etichete, nu doar în cazul asta happy

Omul ala a trait in alt secol rolling on the floor. Argument mai cretin nu puteai sa-mi dai.

Nu erau femei pe atunci și oameni care și-o trăgeau, clar secolul era problema zici tu.

Imi place ca adesea astia cu probleme numai cu personalitati importante va asociati. Mai ales cu persoane care probabil si-au dedicat viata unui ideal si au facut o schimbare in lumea asta insa nu asta conteaza, conteaza acel sigur lucru pe care il aveti in comun. Ba, tu nu esti Tesla, tu esti un marian dintr-un sat din Romania si mai mult ca sigur nu esti virgin pentru ca stai calare pe carti, din moment ce esti pe TPU rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Jus7t):

Sau lasă.

Te abați de la subiect.
Eu ți l-am dat pe el exemplu pentru că am vrut să te fac să nu mai generalizezi, nu e vorba despre mine aici.
Trebuie să fii handicapat mintal ca să generalizezi orice lucru.
Având vedere că nu te-am jignit cu nimic ești cam tare la tastatură.

| Welterweight a răspuns (pentru anonim_4396):

Stau si tocesc fundul la FIFA si se compara cu Tesla rolling on the floor

Te-ai abătut de la subiect când ai comparat virgineii care freacă menta pe TPU fără niciun scop în viață cu Tesla rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Adry05):

La ce comentariu te aşteptai? laughing
Virginilor trecuţi de o anumită vârstă nu le prea place să li se spună sau nu vor să accepte că au o problemă.

Unde am comparat eu virginii de pe site( sigur că te gândești la anumiți utilizatori aici) cu Tesla? Îmi arăți? happy

Eu doar am contrazis ce ai spus tu și anume "DOAR speriații de bombe ajung virgini la 25", de aia l-am adus în discuție pe Tesla, mie nu îmi place să generalizez, m-aș insulta dacă aș gândi așa.

| Freya1 a răspuns:

Nu conteaza

| RAY a răspuns:

Tocmai ai demonstrat ca esti o fiinta impulsiva, ai dat fundita celui care ti-a satisfacut ego

Răspuns utilizator avertizat