Bună Shadow! Iată ce cred eu. Tu ești o fată înțeleaptă și mama ta o femeie cu capul pe umeri, de acum faptul este consumat. E firesc să fii afectată de situația asta, precum și de atitudinea prietenei tale și a mamei ei. O să-ți treacă, tu comportă-te precum ai fi o colegă normală, chiar dacă o să te doară, nu e simplu să pierzi un prieten...dar crede-mă, Shadow, prietena ta nu te merită!
Nu este o tragedie, dar încearcă să te împrietenești și mai bine cu mama ta, astfel încât alte fete să-ți fie doar amice.
Mari succese!
Categoria e corecta.
Situatia este destul de incalcita. Eu zic ca mama respectivei nu ar trebui sa se bage intre voi 2. Aici gresesti si tu, cat si mama. Tu gresesti pentru ca ai cam devenit o "sluga" a prietenei tale [ nu vreau sa va stric prietenia, dar asa e ] si pentru. ca i-ai zis si ei sa isi scoata cartela, trebuia sa te gandesti ca mama ei va incerca sa dea de ea, si cum o stiai de fel nebuna pe femeia aceea, n-ar fi reactionat cum trebuie. Mama greseste foarte mult prin : rapirea copilariei a fetei; prin faptul ca isi obliga copilul sa invete [ ceea ce e un caz des intanlit, si pe la 20 de ani respectivii copii uita tot, pentru ca au invatat mecanic ] si pentru. ca se implica in astfel de treburi. Eu iti sugerez iti uiti prietena [ si stiu, va fi greu ] si pe mama ei.
Atunci este strict problema ei. Dansa ( mama ei ) nu are dreptul sa te acuze pe tine.
Nu trebuie sa iei in seama spusele mamei prietenei tale deoarece aceasta nu te cunoaste cu adevarat ci doar tea vazut.Aceasta a dat vina pe oricine i-a cazut in cale.Sunt sigur ca ai sa te impaci cu prietena ta chiar daca poate veti fi prietene pe ascuns.
Xander multumes pentru raspuns dar nu eu am obligat-o sa isi scoata cartela, ea a vrut sa incerce sa vada daca ii merge si ei internetul.
Wow! prietena mea seamana cu fosta mea prietena cea mai buna.
las-o in pace, uit-o.nu-ti face bine fiind prietena ei.o sa realizeze ea mai incolo ca nu a fost bine ce a facut.stai linistita.
nu, nu ai gresit cu nimic, nu-ti fa nici o grija din pricina ei
Deci.ma impresionat total ce ai spus.am auvut si eu o "BFF"...:Xpe care din pacate am pierdut`o prin felul meu de a fii...
stiu cum e.ca atunci cand ii povestesti ceva importat...:X:Xsa iti zica "da bine|""aha."sa nu reactioneze.
sa nu te schimbi.nu ai gresit cu nimic.ea are de pierdut.o pr asa buna ca tine:X:X
din cate vad nu e asa de imp pr oastra... daca era "iesea" si va intalneati si fara sa stie parintii sau se certa cu mama ei
bafta:*:*stiu ca e greu, dar incearca sa-ti cauti alta prietena:X
Zii prietenei tale sa-si duca mama la psihiatru, mai sunt si parinti ca acestia, nu ai ce sa faci
Ai scris cevaa:d. Dar am citit tot! Si cred ca ai dreptate.acea fata nu te merita pur si simplu.Tu nu ai gresit cu nimic, iar mama ei nu stiu de ce te considera asa. Pari o prietena si o fata buna. De ce ar vrea sa va desparta? Data viitoare sa ai grija cum iti alegi prietenii.:*!
Nu stiu cum ai reusit sa fi prietena cu ea atat de mult timp.In locul tau o lasam inca din primele dati cand ma trata asa urat.Nu doar mama ei este o persoana rea ci si ea este la fel.Nu trebuie s afi trista pentru oameni ca ei, daca nu vrea sa mai vorbiti asta e, tu meriti prieteni mult mai buni!