| malishka93 a întrebat:

Hey! Salut! Daca sunteti certati cu persoana iubita cam cit timp ati rezista fara sa nu vorbiti sau sa nu va vedeti? in timpul asta cind nu dadeti nici un semn va ginditi la dinsa? astepts rs.mersy mult

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Eu sunt singur si pot rezista pana la moarte fara a avea iubita.

| PrinD a răspuns:

Buna, fiecare om difera, fiecare are un anumit caracter, persoanele care sunt orgolioase, pot sta foarte mult timp fara a vorbi cu cineva drag chiar daca iubeste acea persoana mai mult decat orice, nu ii va vorbi pana cand nu va fi bagata in seama. Sfatul meu daca te-ai certat cu o persoana draga, este sa ii vorbesti, in astfel de situatii orgoliul este o prostie, gandeste-te ca daca nu ii vorbesti tu, va aparea cineva care o va face, si omul in general se ataseaza de persoanele care ii vorbesc si mai ales de cele care il asculta. Si la ultima intrebare, raspunsul este: DA Oricine se gandeste la persoana iubita chiar daca sunt certati, chiar daca au trecut ani de cand nu isi mai voorbesc, sunt momente cand isi aduc aminte unul de celalalt, important este ca momentele sa fie cele placute. Succes in decizia ta!

| BlueOctober a răspuns:

Pfff e o intrebare fffff dificilalaughing) nu prea mult adica cel mai mult o juma de zi.happyasta daca va iubitit daca nu trece uiti repede de el/ea

| kRedhead a răspuns:

Eu una bia dacă rezist 5 minute... Eu mereu după ce mă cert cu el, eu trebuie să am ultimul cuvânt. Dacă nu îl sun repede după şi îi cer iertare sau de-astea, îmi e rău toată ziua happy. Na, aşa sunt eu.