anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey salut, sunt într-o relație de 3 ani și 8 luni, de 1-2 ani ma face doar sa plang,plang si în fata lui dar degeaba,îl doare în cot, spune iartă-mă si atat.În ultimul timp a început sa minta foarte mult, ma doare lucrul asta foarte tare, ce as putea sa ii mai fac sa îl dau pe brazda? Eu nu ii mai fac față, lupt cu morile de vant.crying( sad;(( pe lângă prefera sa facă alte chestii doar sa ma evite si sa nu vb cu mine.

Răspuns Câştigător
| cristimihailov a răspuns:

Buna, ceea ce descrii acum este finalul nefericit al unei povesti de dragoste.

Intr-un fel e bine, pentru ca esti pregatita pentru o alta poveste. Si stii in mare si ce vrei.

Tine de tine daca o mai lungesti mult cu finalul prezentei povesti sau incepi una mai frumoasa.

9 răspunsuri:
| RxTx a răspuns:

Dai papucii.
Nu te merita
Are pe alta
Viața e scurta și se termina repede.
Vrei sa te trezești bătrână și urâtă și să îți dai seama că ți-ai pierdut viața alături de un nenorocit.

Hai sa te scot eu un weekend la mare sa scapi de stres sa nu știe unde ai fost faci poze cu mine arat bine le dai și spui că ți-ai găsit pe altul.
Și gata am și mușchi nu cred că ar vrea să mă bată ci mai de grabă să se resemneze.

Dacă stați cu chirie nu mai plati chiria
Ascunde banii de el

Eu cred că este genul de om care te sună și spune că a făcut un accident sa ii dai repede 1000 lei sa ii de-a la omul peste care a dat pe trecerea de pietoni

Eu cred că este genul de om care sta cu golanii cumpără de la golanii din cartier lucruri le vinde la alții

Eu cred că este genul de om căruia nici măcar munca nu ii place

Și te- a găsit pe tine de sponsor.

Scapă de el cat se mai poate.

Ziceam daca e casa ta proprietate a familiei tale sau a părinților tăi Dal afara

Daca stai cu chirie pleacă de acolo făra să știe el

Știi cum se pleacă cel mai frumos mai lași ceva haine pe acolo lucruri de care nu îți mai pasa
Și schimbi numărul de telefon

Daca vine după tine la munca anunți poliția sa îi pună în vedere să nu se mai apropie de tine
Ii dâ brățară dinaia de purtat la picior daca se mai apropie de tine ii face dosar penal

Și gata se potolește când o să îl cheme la probațiune să îl întrebe dacă se duce la muncă și din ce trăiește

Că nu poate să spună că el se ocupa cu tot felul țepe și combinații

| Mosotti a răspuns:

Si de ce mai stai cu el? Ca nu inteleg. Da-l dracu, altul la rand.

| Vântulalb a răspuns:

De ce te agati de el daca nu te vrea?
Renunta la el. Altfel, vei suferi mereu.

| 1997onur a răspuns:

Ai făcut o greșeală imensă sa iubești cu adevărat mereu o sa fi trata și văzut așa dacă vei mai face greșeal asta imensa cel mai bine singur și îți veți de treaba ta și niciodată sa nu mai faci greșeala asta imensă sa iubești cu adevărat este o greșeală.

| haileewatson a răspuns:

Tu esti fraiera ca te lasi injosita de el.

| Maraa345 a răspuns:

Da-i papucii.
Tu meriti sa fii fericita, nu bataia lui de joc...
Nu va inteleg de ce acceptati sa stati in relatii toxice.
Iubeste-te pe tine, pune-te pe primul loc si viata o sa prinda culoare.
Sanatate.

| Andreidașchevici112 a răspuns:

Dai papucii și caută pe altcineva

| Loliana a răspuns:

La revedere! Asta e tot ce trebuie sa zici. Lasa-l si nu te transfoema in victima. Nu merita sa faci orice pentru o relatie

| alexandra665 a răspuns:

Eu nu inteleg de ce mai stati cu ei cand se comporta asa cu voi. Nu iti acorda atentie, te minte, te face sa plangi, nu e dispus sa vorbeasca cu tine ca sa indreptati lucrurile si tu vrei sa il dai pe brazda? N-ai cum. Desparte-te de el si vezi-ti de viata. Daca tot continui sa ai o relatie cu el, nu faci altceva decat sa te injosesti. Te complaci in situatia asta din care el nu planuieste sa se schimbe. Da-i papucii.