Nu trebuie sa te iei dupa vise.mai ales dupa cele negative.
Este actiunea subconstientului.Il iubesti fff mult.Crede-ma! De cate ori n-am incerkt eu sa ma gandesc la candva si n-a mers.Trebuie sa ai anumite trairi, sentimente, emotii speciale...
Visele nu inseamna ceva anume. Uneori confundam visul cu realitatea pentru ca suntm pe jumatate adormiti si lururile pe care le auzim se impregneaza in vis. vi s-a intamplat, nu?
Si mie mi s-a intamplat sa visez anumite persoane nopti la rand. si chiar m-am speriat, pentru ca de abia ma logodisem si ma pregatesc de nunta si! Visez pe altii!
Am citit un research care spune ca in timpul somnului creierul e activ si prelucreaza toata informatia adunata in ziua care a trecut. Deci gandurile pe care le-ai avut despre el se continua in vis. Cam asta cred ca e.
Ca cerebelul tau stie si face mai mult decat ai tu tupeu! Du-te spune-i cu tupeu ce vrei sau abordeaza-l ...in noaptea urmatoare ai sa visezi campuri cu flori si oite care sar gardul. Pe bune... ia atitudine!
Nu stiu daca inseamna neaparat ceva. te-ai indragostit.si la inceput lipsa lui te face sa simti ca mori. vrei sa fii in preajma lui mereu, sa fiti impreuna, totul e frumos.si.in timp se pierde.
traieste clipa alaturi de el cat il iubesti si cat e reciproc, fii fericita dar fii pregatita sa suferi totusi nu te atasa prea mult, chiar daca e greu.vezi ce simte el si poate "visele" devin realitate
pup
xandra_3994 întreabă:
DaveMustaine întreabă: