| Sara a întrebat:

Hey salutare! vine ziua iubitului meu si nu am habar ce sa i cumpar. Face 20 de ani, chiar daca nu va fi o petrecere si nimic special, din lispa timpului a banilor etc. totusi aceasta zi nu trebuie trecuta neobservata. ce as putea sa i au ceva dragut sa l impresioneze. de sf valentin i am luat o perna personalizata cu o poza cu mine si ii place ft ft mult. o tine la loc de cinste in casa si mi a zis ca e cel mai reust cadou primit. acu ce sa i iau? nu mai am idei. un ceas ar fi ok?

Răspuns Câştigător
| bibitza a răspuns:

Hmm...eu de ziua barbatului i-am facut cadou o sticla de vin rosu personalizata ...adica am lipit o poza de a noastra pe ea...sticla era neagra, iar poza alb-negru... i-am pus o fundita roshie iar p spate i-am scris o declaratie de dragoste... a iesit super frum big grin. iar anul trecut de ziua lui, a facut tot 20 de ani, i-am facut un tort la cofetarie tot cu poza noastra...la inceput s-a suparat pentru ca a costat destul de mult dar cand l-a fazut... i-a placut f mult si lui si la parintii lui, nici nu mai vroiau s il taie...si cu ocazia asta s-au intalnit si parinti nostri pentru 1 data :X... a fost f frum ...succes!

7 răspunsuri:
| Sara explică:

I am luat bratara de craciun parca laughing sau de 1 martie. nu mai stiu.

| Irina a răspuns:

De ziua lui am fost la un studio foto si i-am daruit un album foto cu mine. Anul trecut i-am facut cadou o iesire la munte intr-un week-end si cand am ajuns acolo ne astepta un aranjament romantic in camerahappy

| bibitza a răspuns:

Vazut * big grin skze tongue

| moni a răspuns:

Ceau sunt moni nu sunt eu asa de priceputa in cadouri pentru barbati dar eu iti sugerez sa i iei ceva ce crezi tu ca are nevoie si de ce s ar bucura f tare. da si un cear as fi perfect!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca da.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sara eu cred ca ar trebui sa ii iei un ursulet iubytului meu i-a placut fff mlt si doarme cu el

| olimpiaherra a răspuns:

Salut gandeste-te la ce i-ar trebui, poate o agenda neagra, cu poza voastra si cu 2 inimioare, asta i-am luat eu amul trecut.