Nu e exclus sa il placa sora lui vitrega chiar daca este destul de ciudat sa se ajunga la asa ceva, dar vezi sa nu fie doar in capul tau, nu inteleg de ce te-a blocat, ati avut vreun conflict ceva?
E semn bun ca iubitul tau iti spune toate lucrurile astea si nu se ascunde cu nimic de tine, inseamna ca iti e loial, ar trebui sa ii propui sa stea de vorba cu sora lui vitrega, aveti nevoie de timpul vostru petrecut impreuna, e de prost gust sa vina sa se bage intre voi cand va vedeti, trebuie sa o faca sa ramana acasa.
Gelozia este o boala psihica foarte grava, care distruge relatiile si produce numai nefericire.
Daca tu nu esti capabila sa intelegi ca baiatul ala este cuminte si te respecta, nefacand nimic rau cu nimeni, atunci esti pierduta, fiindca curand iti va da papucii, fiindca nimeni nu poate sta alaturi de o femeie geloasa sau isterica care ii afce zile fripte.
Eu n-am înțeles ceva serios frate sa ma ia dracu dacă am înțeles treaba asta.
Spuneți-i toate prostile care le faceți ba da toate prostile nimic altceva bun și după la final veniți cu întrebarea voi ce credeți? Păi ce dracu sa cred eu ma când citesc toate prostile care le faceți și nu sunteți copți la minte și oamenii maturi în toată firea sa gestionați ceva atâta de copilăresc și prostesc de ce faceți toate rahaturile si prostiile și după tot pe noi ne întrebați da voi ce credeți? Da voi cum ați face? Da voi nu știu ce nu știu cum pe bune? Ig este problema Story? Este problema? Falow este problema? Facebok este problema? Dece nu stați ca tot omul sa vorbiți o problemă ceva cum puteți so rezolvați între doi oamenii fără ca să trebuiască să știe tot Facebook ul și mapamondul ce sa întâmplă și cum sa întâmplă de ce trebuie sa afle și alte guri probleme voastre din relația respectivă de ce?
Ce părere ași putea avea eu în situația în care ești tu acum? Tu nu cauți soluția? Și părerea altora? Dece nu cauți soluția? Dece nu faci ceva sa nu se ajungă la certă și probleme și cauți atenția altora?
Ba frate te înșelată? Tea mințit? Tea bătut? Sau mai știu eu ce făcut ma rog... Stați frate față în față și vorbiți ca doi oamenii de asta v-a dat Dumnezeu minte și conștința și rațiunea și sănătatea și voce și gura sa stați sa vorbiți ca oamenii nu sa va loați la certă și prosti și rahaturi din nimic și sa va dați în cap unul la altul din toate rahaturile și prostile cei atâta de greu mă? Cei atâta de greu? Cei atâta de imposibil? Ce? Cine va omorâ dacă stați s-a vorbit ca oamenii? Cine?
Dece tot timpul trebuie sa existe un vinovat? de ce? Voi nu știți sa rezolvați propile propele din propia relație pai voi aveți așteptări ma să vină unul și altul a ava salveze căsniciile? Pritenile? Sau mai știu eu ce....dece mereu căutați vinovatul? Stați ma frate so vorbit mă ca oamenii dracu sa ma ia dacă am putut sa înțeleg mentalitatea asta de felul asta de om ba Dracu sa ma ia...
fataciudatadinlondra întreabă:
fataciudatadinlondra întreabă: