| Roxy_3671 a întrebat:

Hey.sunt in zodia rac, iar fostul prieten la fel.amandoi suntem identici. da' ne-am despartit in urma cu o saptamana.si nu stiu cum sa fac sa ne impacam. el a fost de vina, m-a inselat. i-am spus ca is dispusa sa trec peste.si ca tin la el, da' nici cum nu intelege.acum ne vedem ca prieteni.ma i-a in brate, ma pupa pe obraz, ma tine de mana. da' nimic mai mult si ma enerveazaaa. ce sa fac sa ne impacam? Ca mi-a pus capac cu totu'. Un sfat va rog...

11 răspunsuri:
| Mirruna a răspuns:

Pai din moment ce te pupa, te tine de mana, te ia in brate. nu crezi ca ar trebui sa pui picioru` in prag si sa ii zici "ori continuam asa si suntem impreuna, ori pa. fara nici un pupic, nici o imbratisare. etc ".

P. S:Ce legatura au zodiile thinking

| Mirruna a răspuns:

Ba da`l incolo de nesatul. din moment ce a facut-o odata, eclar ca o s-o faca si a 2-a oara.

pupa-te si tu cu unu` in fata lui si dai maxim devil... si daca te intreaba de ce ai facut-o spune-i acelasi lucru : "L-am vrut de mult si acum am prins ocazia de a fi cu el si nu am dat cu picioru'.".

Stiu ca e greu sa faci chestiile astea cand tii la el, dar trebuie.

| MeimeiPinguinu a răspuns:

Cum naiba poti sa fii asa? Dupa ce te-a inselat, e clar ca nu te-a iubit si nu te vrea.Nu te duce capu.

| MeimeiPinguinu a răspuns:

Vrei sa te impaci cu el fiindca esti o proasta

| Ilinca a răspuns:

In primul rand nu inteleg ce relevanta are faptul ca sunteti in zodia rac? Fiecare om in parte e special, nu suntem la fel si in nici un caz nu are nici o legatura faptul ca v-ati nascut in aceeasi luna cu despartirea voastra. Este foarte usor sa dam vina pe ceilalti. Nu vreau sa intelegi gresit, te cred pe cuvant ca te-a inselat. Dar te-ai intrebat vreodata de ce te-a inselat? poate ca aici e vina ta. Cred ca ar fi bine sa nu insisti foarte mult. Bucura-te ca ati ramas prieteni, in felul acesta te poti reapropia de el. Lasa lucrurile sa vina de la sine. Si daca si el te vrea inapoi, sunt sigura ca iti va da de inteles (azi o privire frumoasa, maine o vorba calda... apoi un sarut, si cine stie, ve-ti fi din nou impreuna). Multa bafta!

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca nu santeti casatoriti? cu ce tea inselat? i-a dat mai mult alteia? si tu aveai drepturi supreme? asupra lui? de ce? nu e fiecare liber sa faca ce vrea? si tu l-ai inselat.si daca nu ai facut-o cu fapta ai facut-o cu gandul. e vreo diferenta?

| BeBebuu a răspuns:

In primul rand Buna!happy
Acum sa trecem la subiect:p
pei spune-i si uh ca vrei sa va impakati ca il iubesti mult... daca te iubeste o sa vrea. app si eu sunt rachappy

| madalina_4905 a răspuns:

Nu te mai impaca ...gasesti o p*** la toate colturile, daca e chiar pana acolo, chiar atat de mult te poti injosi pentru ca...ca ce, crezi ca numai gasesti altul? deci. next, cui pe cui se scoatewinking

| Roxy_3671 explică:

Nuu. faza cu zodiile e ca.eu cred in astre si chestii de genu'. Amandoi suntem incapatanati.caposi si asa mai departe.De aceea am zis de zodii. Tin mult la el, dar nu is singura.mai is si altele pe langa mine care spera si tanjesc la el ca sa spun asa. Ceea ce a complicat relatia.Eu l-am intrebat de ce a facut chestia aia.De ce a fost cu alta.Trebuia sa imi spuna ca nu mai vrea si cu asta terminam.Si poate nu durea atat de tare.Raspunsul a fost"Am vrut-o de mult si acum am prins ocazia de a fi cu ea si nu am dat cu picioru'." A fost cu ea doar o noapte.doar pentru aia l-a vrut tipa.si el tot pentru o noapte a vrut-o pe ea.Si uite acum m-a pierdut pe mine.As vrea sa ne impacam.Ca tin mult la el. Da daca o face si a doua oara?

| Roxy_3671 explică:

A. vreau sa ma impac cu el ca tin foarte mult la elhappy. Si toata chestia Miruna e ca. da, e foarte greu sa faci chestii de genu'. el a si fost cu respectiva.ca sa-i intorc cu aceeasi moneda, trebuie sa merg si eu cu altu' si chiar nu vreau chestia aialaughing. Da' faza cu pupatu' cu un alt tip.suna binelaughing