| Lora1 a întrebat:

Hey sunt intr-o situatie mai nasoala. Imi place de un baiat. si lui de mine. dupa cum imi arata. Trebuie sa se mute la mine in clasa in semestrul al II-lea, nu cred ca se va mai transfera deoarece va merge la Scoala De Corectie. nu a facut nimic rau are un tata nebun. mama lui e plecat in Italia o situatie mai dificila. i-am dat nr-ul meu. Vorbim aproape mereu pe mess si astea.E de treaba doar ca e exact tipul de baiat care nu imi place mie. Blond ochi albastrii. Vagabond, fumeaza, vorbeste cu prietenii lui "wai Co _ _ e" infine tipul ala de baiat nah... ala care eu il urasc. un tip care se uita mai mult la aspect. Colegele mele de clasa (toate)supun ca e urat. evident nu pot spune nimanui ca imi place de el. am incercat sa ii spun prietenei mele cea mai buna... dar nu pot tot imi repeta ca e urat si chestii d'astea. Probleama e ca eu il cunosc cu adevarata si stie sa vorbeasca cu fata nu vorbeste urat cu ea! Si nah am ajuns sa il pac! Si cred ca, cum ne placem reciproc vom ajunge in preuna! Mi-e frica de ce o sa spuna fetele de mine si de el. Stiu ca nu trebuie sa imi pese de parerea celor din jur, dar cum ar fi sa nu pe nimeni langa tine sa iti spuna ca nu trebuie sa te uiti la aspectul fizic? Eu sincer ma uit si la ala dar la el chiar nu imi pasa! Ce sa fac? Vreau sa ii dau de inteles prietenei mele ca imi place de el! Dar mi-e frica de ceea ce o sa spuna! sad Heeeep!

4 răspunsuri:
| tomthecat a răspuns:

Citeşte o carte care ar putea fi de folos şi pe care ţi-o recomand cu căldură :

http://tomisthecat.ro/am-iubit-o-fata-walter-trobisch/

| Radu284 a răspuns:

1. Spui ca el este "un tip care se uita mai mult la aspect." Dar spui si ca nu este exact cel mai frumos baiat din lume. Atunci de ce vrei sa-l judeci dupa niste standarde diferite de cum te-ar judeca el?

2. De ce merge la scoala de corectie daca nu a facut nimic rau? De unde stii ca nu a facut nimic rau?

| ion933 a răspuns:

Parerea mea este ca nu este chiar baiatul perfect chiar vrei sa ai o viata atit de mediocra

| Captoresque a răspuns:

Nu prea înțeleg eu de ce-ți place așa de mult de el dacă zici și tu că are comportament de golan și nu arată extrem de strălucit. Nu pare genul de om serios și o să te facă să suferi.

Prietenele/colegele tale cred același lucru, dar îți spun doar că este urât crezând că asta ar fi suficient să-ți schimbe părerea despre el.

Alege din altă parte și nu te opri la toate ciurucurile care nu valorează nimic. Pune și tu mai mult preț pe persoana ta.