As vrea sa iti spun ca am trecut si eu prin asa ceva si cea mai buna solutie la mine a fost sa uit complet de acea persoana si sa ramanem amici, astfel am cunoscut pe altcineva care s-a dovedit a nu fi o pacoste pentru mine.Un cuplu trebuie sa fie compatibil din mai multe puncte de vedere si sa lupte amandoi daca chiar isi doresc sa iasa ceva.
Ii spui iubitei ce probleme ai cu relatia voastra, dar vorbesti despre fapte, nu despre cum e ea. Ii spui ca nu crezi ca relatia voastra are un viitor si vrei sa va despartiti. Daca crezi ca vrei sa o recuperezi, ii oferi o sansa sa schimbe ceva. Cum deja ai intrat intr-o alta relatie, probabil ca nu mai ai sentimente pentru ea, doar crezi ca le ai. In locul tau as renunta la relatia cu ea si m-as concentra pe fata cea noua.
Man nu fi curva si spune-i fetei ce ai de gand, nu uita ca raul care il faci se va intoarce in impotriva ta, poate nu vrea sa vina acuma poate va vrea atunci, daca esti convins cda te iubeste nu fi bolovan si renunta la ea sa syi ca fuga la alta nu-i o garantie ca aia te va iubi, aprecieaza tu fata asta daca te iubeste ca rar fete care iubesc cu adevarat
Distrusă este mult spus când nici măcar nu s-a ataşat de tine. Dacă nu a fost în stare să îţi ofere toată atenţia şi dragostea ei, te-ai ataşat de altcineva.
Greşeşti, nu ai învăţat să iubeşti cu ajutorul ei. Ai învăţat că oamenii care nu te fac fericit şi nu îţi sunt alături sufleteşte, nu doar fizic sunt o pierdere de timp.
De ce te simţi şantajat emoţional? Tu decizi cine merită grija ta, iar aia ţi-a demonstrat că nu îi pasă de tine şi te-a făcut să suferi.
Nu amâna să îi spui adevărul pentru că te simţi vinovat din pricina faptului că ai suferit şi nu vrei să răneşti şi tu la rândul tău.
Iti multumesc pentru raspuns! Prin mesajul tau parca m-ai facut sa ma simt mai puternic si sa vad lucrurile din alta perspectiva. Inca o data, multumesc! Chiar aveam nevoie ca cineva sa ma poata intelege. O seara minunata sa ai.
anonim_4396 întreabă: