Wow, foarte frumoasa poveste de dragoste. Pai invinge timiditatea, declara-i dragostea fata de ea, cumpara-i eventual un cadou, flori, ceva, spune-i ca o iubesti nespuns si ca viata ta nu are sens fara ea si propune-i sa incercati totusi o relatie!
Multumesc! Vreau sa spun ca aceasta fata e una speciala si nu multi ajung la inima ei. Nu e materialista si imi spune mereu ca e vina mea ca nu am facut cv
( nici macar la semne nu i-am raspuns ). Pfffff mi-au dat lacrimile. :'(
Are un orgoliu foarte mare cateodata din care ies foarte greu si vad ca e incapatanata
Eu zic sa nu mai insisti. Daca ea asa considera si nu te mai vrea, nu mai incerca sa o chinui atat. Fiecare isi urmeaza drumul lui. Priveste inainte!
Sigur o sa mai gasesti o fata care te va iubi cu adevarat, indiferent de cum esti, unde esti si de toate lucrurile tale, si tu daca o sa tii tare la ea o sa fiti multumiti. Iar daca se va intoarce "fosta" prietena (sau ce o fi), atunci nu o evita, aflan care este motivul ei.
Si mai am un singur lucru de spus.
MAAAAAAAA! Esti prea mic, eu zic sa lasi acum iubirea ca ai timp o viata. Apucate serios pentru scoala si mai bine invata, nu te prosti acum doar pentru ca ai sau vrei iubita.
Frate daca as putea as da mai multe funde
Nu-i nimic, daca vrei poti da la evalueaza la comentul meu mai jos si alegi acolo cum ti s-a parut comentariul.
Mi-a spus odata sincer ca nu ne potrivim dar eu nu vreau sa renunt prea curand.
Foarte bine, nu renunta, nici nu stii cum peste cativa ani deveniti sot si sotie. Si ce povesti super o sa le povestiti viitorilor copii din tineretea voastra... Wow, m-am si emotionat, imi place povestea voastra de dragoste. Iti doresc numai bine si succes cu ea
MULTUMESC! sper sa fie asa
fi optimist nai ce sa pierzi
Nu conteaza ca esti mai timid. daca nu te asteapta, nu te iubeste tipule! posibil sa aiba pe altcineva si cauta pretext, scuza.