Scuze,daca vrei sa alegi pe unul dintre cei doi, incerca sa vezi care are sentimente mai mari pentru tine.
Stiu, e greu acest lucru dar incearca.Sau,poti sa astepti si sa-i lasi sa vina ei la tine.Cine stie, poate o sa apara un al 3-lea! ASTEAPTA SI ANALIZEAZA!(vorba lui tata)
E o regula sa am prieten la 18 ani? Atata timp cat am 9 pe linie la scoala, merit sa fiu si eu un pic fericita. Astept si alte raspunsuri.
Eu vreau... Ma voi gandi mult
Vrei un prieten pentru ca e o moda. Nu, nu e la moda, e o prostie, de ce vrei sa iti complici viata inutil? Ai rabdare si totul vine de la sine, asteapt a sa te indragostesti intr-adevar de cineva, nu sa ai o lista cu potentiali iubiti.
Daca ai fi fost putin atent/a, ai fi observat ca n-am intrebat nimic si daca n-am intrebat nimic inseamna ca nu vreau sa intreb nimic!
Daca-ai fi in orasul meu, te-as suna direct(frumoasa si desteapta).In ce oras esti?
Eu stau in Oradea.
Dar ce legatura are ce ai scris tu cu intrebarea mea?
Multumesc oricum. O sa incerc toate variantele
Astept si alte raspunsuri, cum am mai zis. Insa daca nu voi mai primii, iti voi da funda
Scuze,daca vrei sa alegi pe unul dintre cei doi, incerca sa vezi care are sentimente mai mari pentru tine.
Stiu, e greu acest lucru dar incearca.Sau,poti sa astepti si sa-i lasi sa vina ei la tine.Cine stie, poate o sa apara un al 3-lea! ASTEAPTA SI ANALIZEAZA!(vorba lui tata)