La varsta adolecentei cam la toata lumea se intampla asa.
Poate mama ta e stresata. INCEARCA sa o ajuti mai mult la curatenia de primavara, chiar si fara sao ceara.Incearca sa gatesti ceva simplu.
Intr-o dimineata adu-i cafeaua sa ceaiul la pat sau chiar micul dejun, insotit de floare.
Mi s-a intamplat si mie, dar i-a trecut in vreo doua zile.Pentru ca i-am luat un fel de cadou de imi pare rau
Si mie mi se mai intampla. Asa sunt mamele, ele te cearta doar pentru ca iti vor binele! Poate ca mama ta se comporta asa din cauza altei probleme, poate la servici. Daca nu, fa lucruri dragute si demonstreaza-i ca o iubesti! Dar, lasa probabil ii va trece!
Poate si-a dat seama ca pur si simplu ai crescut si nu mai esti puiul ei iar pentru o mama e cam dificil sa accepte schimbarile din viata copiilor ei. am trecul si eu prin asta. doar incearca sa te comporti cat mai normal cu ea, cu siguranta ii va trece
Poate s-a schimbat din cauza la ceva, Eu te sfatuiesc mai intai sa afli ce e cu ea. si dupa sa incerci problema si daca nu poti cere pe cineva sau mai multi sa te ajute. Crede-ma si mie mi s-a intamplat acelasi lucru iar acum stiu de ce mama s-a schimbat.